Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

TV Queen: Επικός Μικρούτσικος – «Σας σκέφτομαι καθημερινά. Θα μπορούσα να είμαι από τους συμπαρουσιαστές του “συνδρόμου Μύκονος”»

Ο διευθυντής του TV Queen ως άλλος στοργικός «πατέρας» επισκέφτηκε τις τηλεοπτικές του «κόρες»

TV Queen: Επικός Μικρούτσικος – «Σας σκέφτομαι καθημερινά. Θα μπορούσα να είμαι από τους συμπαρουσιαστές του “συνδρόμου Μύκονος”»

Τις «Τιβικουινάρες» του επισκέφτηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο TV Queen αμέσως μετά το Πάσχα και τα κορίτσια έδειξαν μεγάλη χαρά για τον διευθυντή τους.

«Σας σκέφτομαι καθημερινά όχι με αιτία κι αφορμή την εκπομπή. Ξυπνάω το πρωί, τηλεφωνάω εδώ και λέω “έχει συμβεί κάτι, είναι καλά τα κορίτσια;”. Είναι μία ενημέρωση ενδιαφέρον.

Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι σε ένα νησί και να περνάω καλά και να το γράφουν τα περιοδικά. Θα μπορούσα να είμαι από τους συμπαρουσιαστές ή συμμετεχόντες του συνδρόμου Μύκονος. Δεν με αφορά και με ενδιαφέρει μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, δεν την είχα ποτέ.

Η παραγωγή δεν σας βλέπει σαν δομικά υλικά.

Η έγνοια μου είστε εσείς. Έρχομαι σαν δικιά σας στήριξη και υποστήριξη» είπε μεταξύ άλλων και έκανε την Τριανταφυλλιά να δακρύσει στο κιού της αφού τον είδε σαν πατέρα…

Και σαν καλές κόρες, οι διαγωνιζόμενες τον οδήγησαν στο τραπέζι καθώς δήλωσε ότι… πεινάει!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY