Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις – Β’ κύκλος: Αυτή είναι η γυναίκα που απειλεί Οδυσσέα και Έρση! (video)

Μία νέα απειλή είναι προ των πυλών!

8 Λέξεις – Β’ κύκλος: Αυτή είναι η γυναίκα που απειλεί Οδυσσέα και Έρση! (video)

Στο πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του «8 Λέξεις» που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ βλέπουμε τον Οδυσσέα και την Έρση να περιμένουν με προσμονή την έλευση των παιδιών τους.

Μία νέα απειλή, όμως, είναι προ των πυλών!

«Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο πρέπει να το προστατεύσεις με κάθε κόστος», ακούγεται να λέει ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ η Ναταλία Κηρύκου καταλήγει με την ατάκα: «Πώς μπορείς να αποφύγεις την απειλή όταν δεν έχει πρόσωπο;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Εξουσία, ανυπακοή και δεσμοί αίματος σε πρώτο πλάνο! (video)

Η νέα απειλή ακούει στο όνομα «Ελισάβετ» και το ρόλο θα υποδυθεί η Άννα Μπεζάν, η οποία αποτελεί μία από τις προσθήκες στο καστ για τον δεύτερο κύκλο του «8 Λέξεις».

20200724184228

Το πανέμορφο κορίτσι, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από το «GΝΤΜ» και κάνει τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική, είχαμε δει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στα «Αστέρια στην άμμο», την άλλη παραγωγή του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, στον Alpha.

Στη συγκεκριμένη σειρά, η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού υποδύθηκε τον ρόλο της αδίστακτης «Αριάδνης» που έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή του Μάξιμου και της οικογένειάς του.

mpezan-67965004-408428863146537-3433700269858026079-n

Το μόνο σίγουρο πως η συγκεκριμένη ηρωίδα δεν είναι αυτό που δείχνει εξωτερικά και θα καταφέρει να βάλει νέα «φωτιά» στη σχέση του Οδυσσέα και της Έρσης, που ακόμα προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους από τις δολοφονικές απόπειρες που έκανε εις βάρος τους η Ηλιάνα!

20200724184219

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY