Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: «Παγώνει» η σειρά; – Όλο το ρεπορτάζ

Φήμες πως παγώνει η προβολή της σειράς όπως συνέβη στο προηγούμενο lockdown.

8 Λέξεις: «Παγώνει» η σειρά; – Όλο το ρεπορτάζ

Αναστάτωση προκάλεσαν στους τηλεθεατές του «8 Λέξεις» δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το νέο lockdown που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στην Ελλάδα θα δημιουργήσει πρόβλημα στην προβολή της σειράς μέσω του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, αυτά τα σενάρια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Το προηγούμενο παγκόσμιο «κλείσιμο» λόγω του κορωνοϊού αποτέλεσε ένα δυνατό μάθημα για τους δημιουργούς της σειράς, Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, οι οποίοι από το καλοκαίρι δούλεψαν στα «κόκκινα» για να είναι έτοιμοι σε μία νέα παρόμοια κατάσταση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η σειρά αυτή τη στιγμή έχει στοκ για τουλάχιστον δύο μήνες! Την Πέμπτη (5/11) προβλήθηκαν τα επεισόδια 77-78 του δεύτερου κύκλου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ισάριθμα επεισόδια σε σχέση με αυτά που έχουν ήδη δει οι τηλεθεατές (υπάρχει στοκ μέχρι το 144 επεισόδιο).

Ενοχλημένος ο Αντρέας Γεωργίου

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προκάλεσαν την αντίδραση του Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος τα διέψευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και υπογράμμισε πως τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | 8 Λέξεις: Οι τύψεις καταδιώκουν τον Αιμίλιο!

«Παιδιά επειδή παίρνω κάποια μηνύματα που με ρωτάτε και επειδή κάποιοι ‘ανόητοι’ που δεν κάνουν ρεπορτάζ, γράφουν σενάρια, λένε ότι παγώνει η σειρά μας. Σας ενημερώνω ότι η σειράς μας συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα. Ακόμα και αν χρειαστεί να σταματήσουμε, είμαστε αρκετά μπροστά, έτσι στο lockdown θα είμαστε κανονικά παρέα! Ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε ο ηθοποιός και παραγωγός της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Τροχαίο σοκ για Μιχαήλ και Βικτώρια!

8 Λέξεις: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά με… μαντινάδα!

8 Λέξεις: Η απίστευτη αλλαγή της Αποστολίας – Στο πλευρό του Άκη

8 Λέξεις: Κρύβει και η Έλλη τα μυστικά της!

8 Λέξεις: Δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY