Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις – Προσεχώς: Η Έρση μια… ανάσα από την αποφυλάκισή της!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις – Προσεχώς: Η Έρση μια… ανάσα από την αποφυλάκισή της!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «8 Λέξεις».

Η Έρση βρίσκεται στη φυλακή, έπειτα από το φρικτό έγκλημα που διέπραξε η Ηλιάνα στο σπίτι του Οδυσσέα, ενώ εκείνος έλειπε στην Αθήνα, για να την ενοχοποιήσει.

Το σχέδιο της Αρώνη πέτυχε, αλλά η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος και έτσι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΣΚΑΪ, ότι οι προσπάθειες του γοητευτικού ζωγράφου θα έχουν αποτέλεσμα. Με τη… βοήθεια της Νόνας και του Σίμου, βέβαια, ο Οδυσσέας θα φτάσει κοντά στο πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Ναταλία Κηρύκου: Η αποκάλυψη για το ρόλο της «Έρσης» στις 8 Λέξεις

Η έρευνα του Μιχαήλ αποδίδει καρπούς και ο Οδυσσέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο μάρτυρας που μπορεί να αθωώσει την Έρση! Παράλληλα, ο Σίμος θέλοντας να βοηθήσει την Έρση ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητά της και κάνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο μάρτυρας-άλλοθι της Έρσης.

Ο Οδυσσέας, από τη μεριά του, αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Έρση ότι πλησιάζει στο να βρει τον μάρτυρα για να μην πέφτει η ψυχολογία της. Ένα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Έρσης όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία!

Συγκεκριμένα, η Νόνα πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. Ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Είναι επιτέλους αυτός!

Ο Οδυσσέας πείθει τον Σπύρο Δημητριάδη να καταθέσει κι ειδοποιεί τον Έκτορα να πάει στην Κέρκυρα, για να τρέξει τις διαδικασίες για την αποφυλάκιση της Έρσης και μεταφέρουν τον μάρτυρα-κλειδί στο γραφείο της ανακρίτριας για να δώσει κατάθεση. Η Έρση ανυπομονεί να βγει από τη φυλακή, η Αλίκη όμως κάπως μελαγχολεί γιατί θα χάσει την παρέα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία πρωτιά για το «8 Λέξεις» – Έρχονται νέες ιστορίες!

8 Λέξεις – Sneak Preview: Δύσκολες ώρες για την Έρση – Έχει αιφνίδια αιμορραγία

Αντρέας Γεωργίου: Απάντησε για το μέλλον της σειράς «8 Λέξεις»

Οι αποκαλύψεις του Αντρέα Γεωργίου στον Νίκο Μουτσινά! (video)

8 Λέξεις – Προσεχώς: Η Ηλιάνα και ο Αλέκος ζευγάρι;

8 Λέξεις: Αυτή είναι η Λουκία που μπαίνει στη ζωή του Μιχαήλ (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY