Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Οδυσσέας και Έρση χωρίζουν! – Τι θα δούμε την Πέμπτη

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «8 Λέξεις».

8 Λέξεις: Οδυσσέας και Έρση χωρίζουν! – Τι θα δούμε την Πέμπτη

8 Λέξεις, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Επεισόδιο 220

Ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα.

Η Μαίρη δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, δείχνοντάς της ότι δεν σηκώνει απειλές.

Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες.

Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι.

Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους.

Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να παίξει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων με τον Οδυσσέα να εξοργίζεται.

Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY