Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Αντρέας Γεωργίου: Μένει ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις;

Ετοιμάζει κάτι άλλο ο Ανδρέας Γεωργίου;

Αντρέας Γεωργίου: Μένει ΣΚΑΪ – Τι θα γίνει με τις 8 Λέξεις;

«Ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου μαζί με την Βάνα Δημητρίου έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό brand, αποτελώντας αντικείμενο του πόθου κάθε τηλεοπτικού σταθμού, αλλά όσα λέγονται και όσα γράφονται αυτή την περίοδο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όσοι τα γράφουν ή τα αναπαράγουν θα εκτεθούν…».

Με αυτή την παράγραφο κατέληγε το κείμενό μας στα μέσα Νοεμβρίου, όταν είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί μετακίνησης της ομάδας του «8 Λέξεις» στο Mega.

Σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ειπώθηκε πως θα συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η συνεργασία του ΣΚΑΪ με την Make It Productions.

«Ο Αντρέας Γεωργίου έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον ΣΚΑΪ και έχει πάρει το “πράσινο φως” για συνεργασία τη νέα χρονιά. Τον Ιανουάριο θα αποφασίσουν αν θα πάνε οι 8 λέξεις για τρίτη σεζόν. Αν αυτό δεν γίνει, ο ίδιος και η ομάδα του θα ετοιμάσουν μια νέα σειρά που θα δούμε από τον Σεπτέμβρη», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τη σχέση του Αντρέα Γεωργίου και της ομάδας του με τον ΣΚΑΪ την είχαμε αναδείξει σε προηγούμενα κείμενά μας, ενώ υπάρχει και στενή επικοινωνία των ανθρώπων του καναλιού με τον επιτυχημένο δημιουργό και την εταιρεία παραγωγής του.

Άλλωστε, αυτή η χημεία και η επικοινωνία έχουν ως αποτέλεσμα το «8 Λέξεις» να είναι ένα από τα επιτυχημένα προγράμματα της φετινής σεζόν, καταφέρνοντας να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.

Και επειδή δεν είμαστε «κατά τύχη» δημοσιογράφοι, όπως πιστεύουν ορισμένοι που επεξεργάζονται και αλλάζουν στη συνέχεια τα ποσταρίσματά τους, εκείνο που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι πως εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα έχουμε τέλη Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε… καθημερινά το 8 Λέξεις στον ΣΚΑΪ!

Δείτε τι θα γίνει τη Δευτέρα στο 8 Λέξεις

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Η Αλίκη «ξεπορτίζει» – Τι θα δούμε την Δευτέρα

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας χάνει την όρασή του! – Καταρρέει η Έρση!

8 Λέξεις: Η απάντηση στις φήμες και η άκομψη τοποθέτηση

8 Λέξεις: Μειώνεται η διάρκεια της σειράς;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY