Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

«Και ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»

Τα σχόλια του παρουσιαστή για την Πεφτίτση στάθηκαν αφορμή

«Και ποιος είσαι εσύ ρε Λιάγκα να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε ο Τριαντάφυλλος κατά του Γιώργου Λιάγκα και των σχολίων που είχε κάνει ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του για το plus size model που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, Κατερίνα Πεφτίτση.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Πεφτίτση στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και η αναφορά στο περιστατικό.

«Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας; Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά ο Τριαντάφυλλος σε υψηλούς τόνους.

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», επισήμανε στο ίδιο ύφος ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες. Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

Τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Πεφτίτση

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα.

Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα λοιπόν εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω “αχ τι ωραία που με αποδέχεστε”. H αισθητική είναι ενιαία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Επιτρέπεται να διαφωνώ με αυτό;».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY