Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Αλέξης Γεωργούλης: Αναβιώνει την κορυφαία στιγμή από το «Είσαι το ταίρι μου» με φίλους του

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Αλέξης Γεωργούλης: Αναβιώνει την κορυφαία στιγμή από το «Είσαι το ταίρι μου» με φίλους του

Περίπο 23 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το Είσαι το ταίρι μου σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης και ο έρωτας της Στέλλας για τον Σωτήρη κρατούσε τους τηλεθεατές κολλημένους μπροστά στη μικρή οθόνη για να δουν πού τελικά θα καταλήξει.

Η νύφη Στέλλα, αλλά για την οικογένεια του Νίκου, Βίκυ, ερωτεύτηκε σφόδρα τον αδερφό του Νίκου, τον Σωτήρη, τον μικρό κούκλο γιο της οικογένειας Μπεζεντάκου και έκανε τα πάντα για να βρίσκεται δίπλα του.

Το πρώτο διάστημα οι δυο τους δεν είχαν καλές σχέσεις, αντιθέτως, εκείνος δεν άντεχε στην παρουσία της. Ωστόσο με κάποιον τρόπο, πάντα βρίσκονται μαζί, είτε στο σπίτι, είτε σε οικογενειακά τραπέζια, είτε τότε που ο Σωτήρης αναγκάστηκε να πάει τη Στέλλα ταξίδι στο εξοχικό τους.

Τότε ήταν που παίχτηκε και μια από τις καλύτερες σκηνές ανάμεσα στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη. Εκείνη στο μπαρ ξεκινάει να χορεύει, κάποιοι άντρες αρχίζουν να την κοροϊδεύουν και τότεο Σωτήρης μπαίνει στη μέση για να «καθαρίσει», με αποτέλεσμα να τους πετάξουν έξω από το μαγαζί.

«Σωτήρη, τι έγινε σε πειράξανε;», ρωτά η Στέλλα βλέποντας να δέρνουν τον Σωτήρη και η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική, όπως και το βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok με τον Αλέξη Γεωργούλη να αναβιώνει τη σκηνή μαζί με φίλους τους.

@pwlinamitsimpona

♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgooosss234

Θυμηθείτε την επική σκηνή!

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY