Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Έτσι επιστρέφει η Ευτυχία στη σειρά

Ο Δαμιανός, μη μπορώντας άλλο να κρατήσει αυτό το μυστικό, ομολογεί σε όλους πως η Ευτυχία ήταν μια φόνισσα και πως ο Κουράκος την κάλυψε και την έσωσε!

Η Γη της Ελιάς: Έτσι επιστρέφει η Ευτυχία στη σειρά

Πολλοί αναρωτιούνται εάν η Ευτυχία έφυγε οριστικά ή εάν θα επιστρέψει για λίγο στην τρίτη σεζόν, της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο Κουράκος την οδήγησε, χωρίς κουβέντα, στην Γερμανία, στους γονείς του. Εκεί, τους παρακάλεσε να της βρουν δουλειά και να την κρατήσουν κοντά τους, για να σωθεί.

Ο Δαμιανός, μη μπορώντας άλλο να κρατήσει αυτό το μυστικό, ομολογεί σε όλους πως η Ευτυχία ήταν μια φόνισσα και πως ο Κουράκος την κάλυψε και την έσωσε! Ο αστυνόμος έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο και όλα διαλύονται ριζικά..

Οι μέρες περνούν και η Άννα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη φίλη της. Άραγε, θα τα καταφέρει, η Ευτυχία έχει διαγράψει εντελώς τα ίχνη της και υπάρχει μόνο σαν ανάμνηση, στο μυαλό των αγαπημένων της;

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Ευτυχία θα επιστρέψει κάποια στιγμή, ως guest, στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Φυσικά, δε θα παραμείνει στη σειρά, απλώς θα επικοινωνήσει με κάποιο κοντινό της πρόσωπο ή θα περάσει φευγαλέα από τη Μάνη (αν και το πρώτο πιο πιθανό να συμβεί). Άλλωστε, η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου έχει κλείσει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια στην τηλεόραση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY