Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Novasports: Πάσχα με καταιγιστική δράση με Λίβερπουλ – Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς, Άρσεναλ – Μπόρνμουθ, Xιρόνα – Μπαρτσελόνα, Στουτγκάρδη – Μπάγερν, Λιλ – Λιον!

Περισσότερους από 35 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 3 έως 6 Μαΐου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

Novasports: Πάσχα με καταιγιστική δράση με Λίβερπουλ – Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς, Άρσεναλ – Μπόρνμουθ, Xιρόνα – Μπαρτσελόνα, Στουτγκάρδη – Μπάγερν, Λιλ – Λιον!

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα μέσα στο Πάσχα έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών του Novasports!

Με Λίβερπουλ – Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς, Άρσεναλ – Μπόρνμουθ με φόντο την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League και με Ρεάλ Μαδρίτης – Κάδιθ, Χιρόνα – Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης για την LaLiga EA Sports. Με Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη-Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ – Άουγκμπουργκ για την Bundesliga και με Λιλ – Λιόν, Mονακό – Κλερμόν, Λανς – Κλερμον για την Ligue 1.

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie, της βελγικής Jupiler Pro League. της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς και της ιταλικής Serie B.

Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τις αγαπημένες εκπομπές «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο και Premier League Kick Off και Premier League The Show με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Παράλληλα, οι λάτρεις του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες στα κορτ με το τουρνουά WTA 1000 Mutua Madrid Open.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY