Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Το γράμμα του Ορφέα σε λάθος χέρια – Σκοτώνει την Αγγελική! – Ο Νικόλας μπαίνει στη ζωή της Βέρας – Αγανάκτησε ο Άλεξ – Η Τατιάνα χτυπάει τον Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Το γράμμα του Ορφέα σε λάθος χέρια – Σκοτώνει την Αγγελική! – Ο Νικόλας μπαίνει στη ζωή της Βέρας – Αγανάκτησε ο Άλεξ – Η Τατιάνα χτυπάει τον Τόνυ (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας μέρα με τη μέρα πάει καλύτερα και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βγει από το νοσοκομείο, επιστρέφοντας με την Ελένη στο σπίτι τους.

Η Μάρθα κάνει τελικά του… κεφαλιού της και βάζει την κυρία Αγγελική να καθαρίσει το σπίτι της κόρης και του γαμπρού της, με τη γυναίκα να ξεχνάει στην κουζίνα το ρολόι της. Ένα τυχαίο γεγονός φέρνει τη γυναίκα ξανά στο σπίτι, την ώρα που ο Ορφέας είναι πάνω και καθαρίζει τα νερά που είχαν χυθεί στο μπάνιο.

Την ώρα που κατεβαίνει βλέπει την Αγγελική να διαβάζει το γράμμα του και τότε αποφασίζει να τη σκοτώσει!

«Σεισμός» στο Τατουάζ: Ο Παύλος με άλλη γυναίκα! (pics-video)

Ένας γοητευτικός άντρας, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης μπαίνει στη ζωή της Βέρας που βλέπει τον Θεοχάρη να συνεχίζει να είναι ανάμεσα σε εκείνη και την Αμαλία. Ο Νικόλας Ρουμπέσης, ένας κινηματογραφιστής και δάσκαλος αργεντίνικου τάνγκο, μένει εντυπωσιασμένος από την τεχνική της έμπειρης χορογράφου και της προτείνει να κάνουν μαζί ένα ντοκιμαντέρ. Εκείνη παίρνει ένα 24ωρο να απαντήσει και αφού η Τατιάνα την ενθαρρύνει, αποδέχεται την πρόταση του… Λατίνου άντρα, ο οποίος ετοιμάζεται να αναστατώσει όλη της τη ζωή και να την κάνει να αναθεωρήσει για όσα πίστευε μέχρι σήμερα.

Τελείως διαφορετική πλέον είναι η ζωή της Νικόλ, η οποία έπειτα από τη γνωριμία της με τον Στέφανο, αλλάζει στάση απέναντι στον Ιωσήφ, τον οποίο απειλεί ανοιχτά με διαζύγιο μπροστά στον Τόνυ και την Άννα. Το ζευγάρι φαίνεται πως δεν έχει κανένα σημείο επαφής, με την νεαρή δικηγόρο να παραδέχεται την αλήθεια στην παιδική της φίλη και τον Ιωσήφ να συνεχίζει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος εξακολουθεί να είναι ψυχρός απέναντι στην Άννα, πιστεύοντας πως προσπαθεί να κερδίσει κι άλλο χρόνο για να μπορέσει να χωρίσει τον Τόνυ. Η κοπέλα δεν καταλαβαίνει την αλλαγή στη στάση του νεαρού Αιγινήτη, ο οποίος πλέον έχει φτάσει στα όριά του και δηλώνει αγανακτισμένος στη σύντροφό του, απειλώντας την ανοιχτά με χωρισμό, αν δεν καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημά τους.

Η απόσταση χωρίζει και τον Τόνυ με την Τατιάνα, αλλά οι δυο τους φαίνεται πως τα πηγαίνουν μία χαρά και η επικοινωνία είναι καθημερινή. Μάλιστα, ο νεαρός εφοπλιστής βοηθάει την όμορφη αστυνόμο στο θέμα του «Γενάρη», λύνοντας το γρίφο που της θέτει με τα γράμματα πάνω στα άψυχα σώματα των γυναικών που σκοτώνει. Ωστόσο, εκείνη δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βάση σε όσα της λέει. Οι έρευνες της Τατιάνας για το θέμα του Ρίτσαρντ και του serial killer συνεχίζονται, ενώ ο Τόνυ έρχεται σε ρήξη με τον συνεργάτη της Μαργκώ. Μία έκπληξη όμως του γοητευτικού επιχειρηματία θα ταράξει ευχάριστα την Τατιάνα…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αντρέας Γεωργίου μπαίνει στο Τατουάζ και οι θαυμάστριές του παραληρούν!
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY