Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος διάβασε το γράμμα του Ορφέα! – Η Τατιάνα «εθελοτυφλεί» για τον Τόνυ – Τι ετοιμάζει πάλι η Μαργκώ; – Όλο και πιο κοντά Στέφανος-Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος διάβασε το γράμμα του Ορφέα! – Η Τατιάνα «εθελοτυφλεί» για τον Τόνυ – Τι ετοιμάζει πάλι η Μαργκώ; – Όλο και πιο κοντά Στέφανος-Αλκυόνη (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας από τη στιγμή που έμαθε πως η Ελένη και κανείς άλλος δεν διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει, πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του, τρέμει μήπως η γυναίκα του πάει στην Αίγινα και καθίσει να το διαβάσει.

Για αυτό τον λόγο την ορκίζει να μην πάει μόνη της, αλλά μαζί και να το κάψουν και να συνεχίσουν χωρίς να συνέβη κάτι τη ζωή τους.

Η Αφροδίτη θέλει να ξεκουράσει την αδερφή της, όμως εκείνη κάνει αυτό που της ζήτησε ο άντρας της.

Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)

Η Τόνια, από την πλευρά της, είναι σοκαρισμένη με την είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας του Ορφέα, και πηγαίνει να βρει την Ελένη για να συζητήσουν λίγο οι δυο τους. Στη συνέχεια, πάντως, πηγαίνει να βρει την Τατιάνα και σκιαγραφεί με τέλειο τρόπο τον χαρακτήρα του serial killer, ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά του προφίλ Ορφέα.

Ο Αλέξανδρος, λίγο μετά την φαρμακευτική αγωγή που πήρε ο Ορφέας, μπουκάρει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο φίλος του και δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Όπως και η Ελένη, και εκείνος διάβασε την πρώτη σελίδα, και θέλει να διασφαλίσει πως η αδερφή του δεν θα έχει νέα προβλήματα στο μέλλον μαζί του. Ο Ορφέας ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία από τον φίλο του, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει με τη γυναίκα του την κοινή ζωή τους.

Στη συνέχεια, ο Ορφέας δίνει κατάθεση στην αστυνομία, παρουσιάζοντας τελείως διαστρεβλωμένη την αλήθεια της απόπειρας αυτοκτονίας του.

Εν τω μεταξύ, η Μάρθα τηλεφωνεί στην Ελένη για να την ενημερώσει πως θα στείλει γυναίκα στο σπίτι τους για να καθαρίσει. Η κοπέλα της λέει πως χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο, όμως η μητέρα της κάνει του… κεφαλιού της και έρχεται μάλιστα σε σύγκρουση με τον Παύλο για αυτή της την ενέργεια.

Ο Αλέξανδρος, εκτός από τον Ορφέα, καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση με την Άννα. Ενώ η κοπέλα έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα με τον Τόνυ, και αποφάσισαν να χωρίσουν, εκείνος την βάζει στον «πάγο» και της συμπεριφέρεται τελείως ψυχρά, με αποτέλεσμα η νεαρή χορογράφος να ανησυχήσει για τον αγαπημένο της. Πάντως, φαίνεται πως ο Άλεξ δεν πιστεύει πως προχωράει το θέμα του διαζυγίου της Άννας με τον άντρα της και για αυτό τον λόγο είναι διστακτικός να την πιστέψει.

Ο Στέφανος στρέφει όλη την προσοχή του πάνω στην Αλκυόνη, η οποία για πρώτη φορά ζει μια κανονική ζωή. Το κορίτσι έχει πολύ καλά στοιχεία, δείγμα ότι η Ελπίδα – παρά τις ουσίες – την πρόσεχε και της μάθαινε πώς να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους. Το παιδί, αν και διστακτικό, φαίνεται πως έχει εμπιστεύεται τον θείο της, τον οποίο σκέφτεται η Νικόλ.

Η Νικόλ, βλέποντας πως η Άννα χωρίζει τον Τόνυ, στέλνει το μήνυμα στον Ιωσήφ, ο οποίος δεν λέει να αλλάξει χαρακτήρα και συνεχίζει να την κερατώνει, δικαιολογία τώρα πως είναι τελείως ψυχρή απέναντί του.

Ενώ ο κλοιός των ερευνών της Τατιάνας σφίγγει γύρω από εκείνους, η Μαργκώ και ο Ρίτσαρντ φαίνεται πως είναι σε κόντρα, εξαιτίας της… πρωτοβουλίας του συνεργάτη της μητέρας του Τόνυ να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από την αγορά του πλοίο του Σαρρή για τη ναυτιλιακή εταιρεία. Η όμορφη αστυνομικός, την ώρα που όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο αγαπημένος της, ηγείται στις παρανομίες της εταιρείας, εκείνη παρουσιάζεται σίγουρη πως ο νεαρός εφοπλιστής δεν έχει τέτοια εμπλοκή και τον «καλύπτει» στον Γρηγόρη. Τέλος, η Μαργκώ κάτι ετοιμάζει και ίσως να είναι σε συνάρτηση με την κόντρα της με τον Ρίτσαρντ.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Τατουάζ: Απίστευτες αντιδράσεις για τον Ορφέα – Αποθέωση για τον Πολυδερόπουλο
Τατουάζ: Η ιστορία της μικρής Αλκυόνης θα συγκλονίσει! (pics-video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Νικόλας Ρουμπέσης έρχεται και μπαίνει στη ζωή της Βέρας! (pic)
Ανακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!
Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY