Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Τη… γλύτωσε ο Ορφέας – Νικόλας και Βέρα έρχονται πιο κοντά – Πρόταση γάμου του Τόνυ στην Τατιάνα! – Η Νικόλ πάει στον Στέφανο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Τη… γλύτωσε ο Ορφέας – Νικόλας και Βέρα έρχονται πιο κοντά – Πρόταση γάμου του Τόνυ στην Τατιάνα! – Η Νικόλ πάει στον Στέφανο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας, έχοντας κρύψει το πτώμα της κυρίας Αγγελικής μέσα στον καταψύκτη, καταφέρνει να πείσει την Ελένη να μη του μαγειρέψει κάποιο λαδερό φαγητό για να συνοδεύσουν τα μπιφτέκια τους και της λέει πως θα ήταν καλύτερο να φάνε κάποια τομάτα.

Ο serial killer ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το πτώμα μέσα από το σπίτι του, ενώ στη συνέχεια βρίσκεται απολογούμενος απέναντι στον Αλέξανδρο, επειδή έβαλε τη γυναίκα του να πάρει τα κλειδιά που είχε δώσει στους γονείς του.

Στη συνέχεια, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τη Μάρθα, ενώ πριν είχε παραγγείλει κάποια κατεψυγμένα λαχανικά για να καλύψει το πτώμα της κυρίας Κατερίνας.

Τατουάζ: Η Αλκυόνη ζητάει να δει τον πατέρα της – Η σκηνή που λύγισε τους τηλεθεατές

Η Τατιάνα καταφέρνει να μπαλώσει τα πράγματα στον Αλέξανδρο, ο οποίος την είδε με τον Τόνυ, και λέει πως ήρθε στην Ελλάδα και τη συνάντησε για να του πει πού βρίσκεται το σπίτι της για να πάει να δει τον μικρό Μάριο. Ο νεαρός Αιγινήτης δεν δείχνει να έχει καταλάβει κάτι, ενώ η όμορφη αστυνόμος δίνει τις κατάλληλες οδηγίες στον νεαρό εφοπλιστή για να μην τους καταλάβουν. Η Βέρα, όμως, καταλαβαίνει πως η αδερφή της δεν έχει χωρίσει με τον γαμπρό του Θεοχάρη και ζητάει εξηγήσεις. Ωστόσο, η Τατιάνα δεν έχει λόγους να απολογείται. Ο Τόνυ, από την πλευρά του, ετοιμάζει μία έκπληξη στην καλή του, η οποία δεν είναι άλλη από ένα πολύ καλό φόρεμα και παπούτσια για να βγουν έξω. Στο εστιατόριο, λοιπόν, που πηγαίνουν ο νεαρός άντρας κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία μένει εμβρόντητη!

Έξαλλη από την πιπιλιά που έχει στο λαιμό του ο Ιωσήφ λέει μία απίστευτη δικαιολογία στη Νικόλ, η οποία φυσικά δεν την πιστεύει και όταν ο άντρας της πηγαίνει στη παμπ, εκείνη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα και πάει στα Μετέωρα να συναντήσει τον Στέφανο. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και την επόμενη μέρα η νεαρή δικηγόρος γνωρίζει την Αλκυόνη, την αξιαγάπητη ανιψιά του Βολιώτη επιχειρηματία. Στη συνέχεια πηγαίνουν μία βόλτα, την ώρα που ο Ιωσήφ δείχνει να αγωνιά για την τύχη της γυναίκας του, παράλληλα βρίσκει άλλη γκόμενα για να βάλει στο κρεβάτι τους και, για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, πηγαίνουν στο εξοχικό της. Εκεί όμως θα πάει και η Άννα για να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματά της.

Τέλος, ο Νικόλας και η Βέρα μέσα από τις πρόβες του αργεντίνικου τάνγκο έρχονται όλο και πιο κοντά. Βγαίνουν για φαγητό και ο γοητευτικός άντρας φαίνεται να θέλει να μάθει περισσότερα για την παρτενέρ του και το παρελθόν της. Ο Νικόλας δείχνει να αρχίζει να ασκεί την επιρροή του στην έμπειρο χορογράφο, η οποία φαίνεται πως γοητεύεται από εκείνον και αυτό είναι κάτι που αναφέρει στη συνάντησή της με Τατιάνα και την Τόνια.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρες αγωνίας στο Τατουάζ – Ξανά στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ο Ορφέας!
Τατουάζ: Η Νικόλ παρατάει τον Ιωσήφ, αλλά ο Στέφανος της βάζει «φρένο» (vids)
Τατουάζ: Σας έλειψε! – Χαμός από σχόλια για την επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY