Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Στον καταψύκτη έκρυψε το πτώμα ο Ορφέας! – Κοντά στην ανακάλυψή του η Ελένη – Ο Νικόλας φλερτάρει τη Βέρα – Το λάθος της Όλγας! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Στον καταψύκτη έκρυψε το πτώμα ο Ορφέας! – Κοντά στην ανακάλυψή του η Ελένη – Ο Νικόλας φλερτάρει τη Βέρα – Το λάθος της Όλγας! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας σκοτώνει την κυρία Αγγελική, αφού διάβασε το γράμμα που είχε αφήσει στην Ελένη, προτού κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας. Από τη στιγμή που είναι βαριά τραυματισμένος, αδυνατεί να την βγάλει εκτός σπιτιού, και έτσι την κρύβει αρχικά κάτω από το κρεβάτι στον ξενώνα του σπιτιού του και στη συνέχεια μέσα στον καταψύκτη!

Παράλληλα, μιλάει με τη γυναίκα του και ζητάει να πάρει τα κλειδιά από τους γονείς και τα αδέρφια της, ώστε να μη μπορούν να κάνουν κάποια ξαφνική έφοδο στο σπίτι.

Η κοπέλα αδυνατεί να καταλάβει τους λόγους, ενώ του επιφυλάσσει μία έκπληξη καθώς κάλεσε την Τόνια να τον δει και να μιλήσουν για την αυτοκτονία τους.

Ώρες αγωνίας στο Τατουάζ – Ξανά στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ο Ορφέας!

Η Ελένη πάει να πάρει από τον καταψύκτη κάποια λαχανικά για να του μαγειρέψει, όμως ο Ορφέας πανικοβάλλεται μη τυχόν και η γυναίκα του ανακαλύψει την αλήθεια!

Ο Τόνυ έκανε έκπληξη στην Τατιάνα, η οποία τον καλωσορίζει με μία μπουνιά στην Ελλάδα. Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές, τις οποίες προσπαθεί να χαλάσει η Μαργκώ. Η μητέρα του νεαρού εφοπλιστή, αφού παίρνει πρώτα την όμορφη αστυνομικό και της ζητάει να χωρίσει το γιο της, στη συνέχεια παίρνει εκείνον και προσπαθεί να τον ψαρέψει και εκείνος το αντιλαμβάνεται πως επικαλείται φθηνές δικαιολογίες. Οι δυο τους έχουν χημεία και δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον.

Ο Νικόλας με τη Βέρα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στο αργεντίνικο τάνγκο, με την έμπειρη χορογράφο να μένει εντυπωσιασμένη από τον νεαρό συνάδελφό της που την έχει γοητεύσει απίστευτα και φαίνεται πως έχει απίστευτη επίδραση πάνω τους. Οι εξελίξεις με την κυρία Αγγελική, όμως, αναβάλουν για λίγο το νέο αυτό ξεκίνημα, αλλά ο Νικόλας δείχνει ικανός να την κάνει να αναθεωρήσει όσα ήξερε μέχρι σήμερα.

Η Όλγα και ο Σάκης μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν, ενώ η απώλεια του όπλου του αστυνομικού δημιουργεί νέα προβλήματα στο ζευγάρι. Ο Σάκης μιλάει απότομα στην κοπέλα, η οποία προσκαλεί τον Στέφανο που συναντάνε στο δρόμο, και ο σύντροφός της αντιδράει σε αυτό, ενώ αργότερα στο σπίτι τους η Όλγα θα κάνει μία γκάφα, λέγοντας στον Βολιώτη επιχειρηματία πως ο Σάκης είναι κάπως περίεργα, επειδή δεν βρίσκει το όπλο του.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Νικόλ παρατάει τον Ιωσήφ, αλλά ο Στέφανος της βάζει «φρένο» (vids)
Τατουάζ: Σας έλειψε! – Χαμός από σχόλια για την επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Πυροβολούν Μαργκώ & Ρίτσαρντ – Το φρικτό τέλος που κανείς δεν περίμενε!
Τατουάζ: Η απόφαση του Τόνυ αιφνιδιάζει την Τατιάνα!
Ένας… άλλος Αντρέας Γεωργίου έρχεται στο Τατουάζ (pics-vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY