Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Μαργκώ έβαλε τον «Στρατηγό»! – Η Άννα χωρίζει τον Άλεξ – Ο Θεοχάρης υποπτεύεται τη Βέρα – Ευγνώμων στον… Ορφέα ο Άγγελος (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Μαργκώ έβαλε τον «Στρατηγό»! – Η Άννα χωρίζει τον Άλεξ – Ο Θεοχάρης υποπτεύεται τη Βέρα – Ευγνώμων στον… Ορφέα ο Άγγελος (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι μπράβοι του «Στρατηγού» προχωρούν το σχέδιο εκφοβισμού της Άννας, με στόχο τον χωρισμός από τον Αλέξανδρο. Συγκεκριμένα, της σπάνε το αριστερό πόδι και η κοπέλα, αφού σύρθηκε στο πάτωμα, καταφέρνει να πάρει τηλέφωνο τον Τόνυ που έντρομος πηγαίνει σπίτι τους.

Η νεαρή χορεύτρια προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους η «μαφία» θέλει εκείνη και την άντρα της μαζί.

Τατουάζ – Οι αποκαλύψεις του Αντρέα Γεωργίου για τον Νικόλα και τη σχέση του με τη Βέρα (video)

Ωστόσο, ο Τόνυ δεν μπορεί να της πει όλη την αλήθεια και «τα μασάει» για να μπορέσει να την προστατέψει και της ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ωστόσο, αποκαλύπτεται πως πίσω από όλα είναι (ξανά) η Μαργκώ.

Η μητέρα του Τόνυ σκηνοθέτησε τη δολοφονία του Ρίτσαρντ, όπως και τον τραυματισμό της, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον χωρισμό του γιού της από την Τατιάνα και να παραμείνει εκείνος με την Άννα.

Είναι αντίθετη με κάθε μορφή βίας και φαίνεται πως αυτό είναι κόντρα σε όσα πιστεύει ο Αριστείδης. Όταν η Μαργκώ θα συναντήσει τον Τόνυ θα του υπογραμμίσει την ανάγκη να μείνει με τη γυναίκα του και να μην ρισκάρει να προχωρήσει τη σχέση του με την «μπατσίνα», αφού θα τους βρουν όλους… τρυπημένους.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την Άννα, αγνοώντας τον Γολγοθά που σηκώνει η κοπέλα, λόγω του σχεδίου που έστησε η Μαγκώ για να πετύχει τα δόλια σχέδιά της.

Την ίδια στιγμή, η Βέρα έχει παρασυρθεί στη «μαγεία» του Νικόλα, ο οποίος επιχειρεί να την φέρει σε μία ζωή που είχε ξεχάσει με τη συμβίωση με τον Θεοχάρη. Ο γοητευτικός κινηματογραφιστής και χορογράφος επιμένει να την πάρει μαζί του στο Μπουένος Άιρες και μόλις το μαθαίνει η Τόνια της λέει πως θα είναι τρελή να αρνηθεί ένα τέτοιο ταξίδι.

Εν τω μεταξύ, ο Θεοχάρης αρχίζει να υποπτεύεται τη νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γυρίσει η πρώην σύντροφός του και τις… φωτιές ανάβει ο Μάριος που αρχίζει να έχει παράπονα από την διαφορετική συμπεριφορά της μαμάς του.

Η Τατιάνα προσπαθεί να ηρεμίσει τον μικρό, αλλά εκείνος δίνει… στυγνά τη μητέρα του, αφού θέλει να την έχει περισσότερο κοντά του. Ο Θεοχάρης επικοινωνεί με τη Βέρα, αλλά όταν το κλείνει ο Νικόλας στέκεται στο πλευρό της και την τονώνει ψυχολογικά.

Ο Ορφέας ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη σπλήνα, ενώ παράλληλα αφήνεται ελεύθερος ο Άγγελος.

Η επιστροφή του νεαρού ταξιδιωτικού πράκτορα στα αγαπημένα του πρόσωπα φέρνει χαρά ξανά στην οικογένεια Μελά, όμως αυτή δε θα κρατήσει για πολύ λόγω της ιστορίας της κυρίας Αγγελικής που αναγνωρίζεται από την κόρη της λόγω του σταυρού που της είχε κάνει δώρο.

Παράλληλα, η Τατιάνα με τη βοήθεια του Γρηγόρη και της Τόνιας προσπαθούν να βρουν τι γίνεται με τον «Γενάρη» για τον οποίο πλέον αισθάνεται… ευγνώμων ο Άγγελος που κατάφερε να τον αθωώσει με το γράμμα του στην αστυνομία.

Ορφέας και Άγγελος έχουν μερικές συγκινητικές στιγμές, αλλά αυτή δε θα κρατήσει για πολύ λόγω της εμμονής του serial killer με την Άννα.

Η Άννα αποφασίζει να μιλήσει στη Νικόλ, την ώρα που ο Αλέξανδρος επιμένει να την παίρνει τηλέφωνο, καθώς ανησυχεί μήπως έπαθε κάτι. Και η Νικόλ λέει στη φίλη της πως πρέπει να μιλήσει μαζί του, ώστε να μπορέσει να του εξηγήσει, εκείνη όμως παίρνει μία απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα, και δεν είναι άλλη από το χωρισμό…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)
Τατουάζ: Ο Στέφανος βάζει «φωτιά» σε Όλγα-Νικόλ και κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα!
Τατουάζ: Η Ελένη έγκυος από τον Ορφέα! – Θα το αποκαλύψει; (vids)
Τατουάζ – Αποκλειστικό: Νικόλας και Βέρα (κυριολεκτικά) στο Μπουένος Άιρες!
Αποκλειστικό: Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY