Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Στυγνός εκβιασμός του Στρατηγού – Ώρες αγωνίας για την Άννα – Ο Νικόλας ξαφνιάζει τη Βέρα – Ο Ορφέας «ελευθέρωσε» τον Άγγελο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Στυγνός εκβιασμός του Στρατηγού – Ώρες αγωνίας για την Άννα – Ο Νικόλας ξαφνιάζει τη Βέρα – Ο Ορφέας «ελευθέρωσε» τον Άγγελο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τόνυ πηγαίνει στο σπίτι του «Στρατηγού», το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Αριστείδης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν εκβιάζει τον νεαρό εφοπλιστή, λέγοντάς του πως αν δεν κόψει τη σχέση του με την Τατιάνα και δεν παραμείνει με την Άννα, τότε θα σκοτώσει τη Μαργκώ, εκείνον, τη σύντροφό του και τη νόμιμη γυναίκα του.

Λίγη ώρα έχει συνάντηση και με την Άννα, την οποία απειλεί να μην χωρίσει τον Τόνυ, γιατί θα μπλέξει με την αστυνομία και θα την εμπλέξει στο θάνατο της Αμάντα που σκοτώθηκε στο σπίτι της. Το ζευγάρι πανικοβάλλεται, ενώ ο Τόνυ δεν λέει τίποτα απολύτως στην Τατιάνα που κάνει όνειρα για το γάμο τους στη Κεφαλονιά.

Την ίδια ώρα, η Μαργκώ δείχνει (;) να μην ξέρει τίποτα, όμως όταν της μιλάει ο γιος της για τον εκβιασμό του λέει να μην χωρίσει και να μείνει με την Άννα, χρησιμοποιώντας τα ίδια λόγια με τον «Στρατηγό». Η συγκεκριμένη κατάσταση πιέζει πολύ τον Τόνυ, ο οποίος πέφτει ξανά στην κόκα, ενώ η Μαργκώ ετοιμάζεται να συναντήσει τον Αριστείδη για να τη συνετίσει και εκείνη;

Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (pics)

Ωστόσο, εκείνη που την πληρώνει πρώτη είναι η Άννα, η οποία συνεχίζει να μιλάει με τον Αλέξανδρο και τα παλικάρια του Στρατηγού εισβάλουν στο σπίτι της.

Η Βέρα υποκύπτει στη γοητεία του Νικόλα. Οι δυο τους κάνουν έρωτα στη σχολή χορού και αργότερα πηγαίνουν βόλτα στην παραλία, ενώ στη συνέχεια λιώνουν ξανά στις πρόβες και μετά βγαίνουν για φαγητό. Ο γοητευτικός κινηματογραφιστής και χορογράφος δέχεται μία κλήση από την Αργεντινή, όπου πρέπει να πάει για μία μέρα για να μπορέσει να διευθετήσει μία υπόθεσή του. Ο Νικόλας γοητεύει με τα λόγια του τη Βέρα, η οποία ζει κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και φοβάται. Μία πλάκα, όμως, του παρτενέρ της θα τη φοβίζει, όμως δεν θα δώσει σημασία και εκείνος θα της προτείνει να ταξιδέψουν μαζί για το Μπουένος Άιρες.

Η Νικόλ, λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τη δολοφονική επίθεση κατά της Μαργκώ, αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο. Μόλις επιστρέφει στο σπίτι μιλάει στο τηλέφωνο ο Ιωσήφ, ο οποίος σοκάρεται με την παραδοχή της γυναίκας του που είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον άντρα. Ωστόσο, όταν της τηλεφωνεί ο Στέφανος και της λέει πως είναι στο Λονδινο, εκείνη τα χάνει και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Κάτι που δείχνει πως η συνήθεια με τον Ιωσήφ είναι σημαντική για εκείνη και φοβάται να αφεθεί στα συναισθήματά της.

Ο Ορφέας μετά τη μεταφορά του πτώματος της κυρίας Αγγελικής σε απόμερος μέρος της Αίγινας, όπου και την έκανε για να μη βρεθούν ίχνη του, νιώθει αφόρητος πόνους στην κοιλιά και αναγκάζεται να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί θα υποβληθεί σε αφαίρεση σπλήνας, η οποία ήταν ήδη επιβαρημένη μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του. Την ώρα που ο serial killer νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η Αφροδίτη ενημερώνεται πως αφήνεται ελεύθερος ο Άγγελος και η είδηση αμέσως φτάνει στα αγαπημένα του πρόσωπα που το γιορτάζουν ο καθένας με το δικό του τρόπο. Η Τατιάνα, όμως, εξακολουθεί να ψάχνει την υπόθεση του «Γενάρη», αδυνατώντας να βρει τη λύση στο συγκεκριμένο γρίφο και λίγο αργότερα ενημερώνεται για το καμένο πτώμα στην Αίγινα.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Ο Στέφανος βάζει «φωτιά» σε Όλγα-Νικόλ και κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα!
Τατουάζ: Η Ελένη έγκυος από τον Ορφέα! – Θα το αποκαλύψει; (vids)
Τατουάζ – Αποκλειστικό: Νικόλας και Βέρα (κυριολεκτικά) στο Μπουένος Άιρες!
Αποκλειστικό: Νέα είσοδος στο Τατουάζ – Ποια γυναίκα μπαίνει στη ζωή του Αλέξανδρου (pics)
Το παιδί – θαύμα του Τατουάζ που ανακάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου (vids)
Τατουάζ: Ρίσκαρε τη ζωή του ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την «πτώση» του ως Ορφέας! (video)
Αποκαλυπτικός Κούλλης Νικολάου για Αντρέα Γεωργίου, Ντάνο και τη 2η σεζόν του Τατουάζ!
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY