MEDIA

Τατουάζ: Η Νικόλ ερωτεύεται τον Στέφανο! – Τι θα κάνει με τον Ιωσήφ;

Τατουάζ: Η Νικόλ ερωτεύεται τον Στέφανο! – Τι θα κάνει με τον Ιωσήφ;
Μία απλή γνωριμία θα μετατραπεί σε έρωτα στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ.

Μία απλή γνωριμία θα μετατραπεί σε έρωτα στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ.

Στα Μετέωρα, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο κείμενό μας, θα φτάσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Νικόλ, η οποία επιθυμεί να απομονωθεί και να ηρεμήσει από την πίεση που αισθάνεται για τα προσωπικά της και τις δυσκολίες που βιώνει η Άννα μετά το θάνατο της Αμάντα.

Η κοπέλα θα φτάσει στα όριά της και θα λιποθυμήσει στα χέρια του Στέφανου, ο οποίος θα την πάρει στο σπίτι του και προσπαθεί να την συνεφέρει.

Η Νικόλ θα αρχίσει να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τη φιλοσοφία του Στέφανου, αν και ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, και θα αναθεωρήσει τα «θέλω» της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑνακοίνωση – έκπληξη: Ο Αντρέας Γεωργίου είναι ο νέος ήρωας στο «Τατουάζ»!

Η νεαρή δικηγόρος, όμως, πρέπει να γυρίσει στο Λονδίνο και στεναχωριέται ιδιαίτερα που θα στερηθεί τη συντροφιά του Βολιώτη επιχειρηματία, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν παίρνουν αναβολή.

Η Νικόλ θα επιστρέψει στον Ιωσήφ πιο μπερδεμένη από ποτέ, ενώ ο Στέφανος δεν μπορεί να φύγει με τίποτα από το μυαλό της!

Η συνέχεια στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του Τατουάζ!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Εύα ξεφεύγει! – Ο Ορφέας «ομολογεί» το φόνο της Δέσποινας! – Ο Ιωσήφ τρώει το… ξύλο της χρονιάς του! – Η Αφροδίτη «τα χώνει» στην Τατιάνα! (vids) Αντρέας Γεωργίου: Το πρώτο μήνυμά του μετά την είσοδο στο Τατουάζ! (pic) Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Ο Ορφέας πέφτει στο κενό! – Αφήνει σημείωμα στην Ελένη και τα αποκαλύπτει όλα! Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video) Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video) Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος; Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα! Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…» Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο! Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!