Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Εύα ξεφεύγει! – Ο Ορφέας «ομολογεί» το φόνο της Δέσποινας! – Ο Ιωσήφ τρώει το… ξύλο της χρονιάς του! – Η Αφροδίτη «τα χώνει» στην Τατιάνα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Εύα ξεφεύγει! – Ο Ορφέας «ομολογεί» το φόνο της Δέσποινας! – Ο Ιωσήφ τρώει το… ξύλο της χρονιάς του! – Η Αφροδίτη «τα χώνει» στην Τατιάνα! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Τατιάνα θεωρεί πως ο Άγγελος είναι ένας απλός μιμητής του Γενάρη και σίγουρα έχει κάνει εκείνος το φόνο της Δέσποινας στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη είναι έξαλλη με την αστυνομία, ιδιαίτερα με την πρώην αντίζηλό της και τον Γρηγόρη, καθώς θεωρεί πως δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Για αυτό το λόγο δεν διστάζει να τους επιτεθεί και να τους τονίσει πως κάνουν λάθος με τον παιδικό της έρωτα. Μάλιστα, πηγαίνει και στο κελί του για να του συμπαρασταθεί και να του δώσει κουράγιο.

Τα πράγματα, δυστυχώς, δεν πάνε καλά και ο Άγγελος προφυλακίζεται!

Τραγικές στιγμές στο Τατουάζ: Ο Ορφέας πέφτει στο κενό! – Αφήνει σημείωμα στην Ελένη και τα αποκαλύπτει όλα!

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας αισθάνεται ενοχές που βρίσκεται ο φίλος του στη φυλακή και εκδηλώνει έναν εκνευρισμό που είναι ακατανόητος στην Ελένη. Μάλιστα, η κοπέλα μιλάει για αυτό στον πατέρα της, ο οποίος θεωρεί πως ο γαμπρός του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και πρέπει να αντιμετωπίζει με περισσότερη πυγμή τις δυσκολίες. Οι σκέψεις έχουν κυριεύσει τον Ορφέα, ο οποίος σε μία πράξη απελπισίας τρέχει μέσα στη βροχή και η Ελένη ενημερώνει τον Αλέξανδρο για να τον… μαζέψει. Η συγκεκριμένη πράξη του serial killer έχει ως αποτέλεσμα να αρρωστήσει και στον ύπνο του «ομολογεί» τη δολοφονία της Δέσποινας, αλλά η γυναίκα του δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και στη Μάρθα λέει πως απλά είναι ένα παραλήρημα.

Παράλληλα με την υπόθεση του Άγγελου, η Τατιάνα φτάνει κοντά στην αποκάλυψη του κυκλώματος διακίνησης γυναικών. Ένα στοιχείο ήταν αρκετό για να ξεδιπλώσει το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία είχε απασχολήσει ιδιαίτερα την όμορφη αστυνόμο. Η Εύα Μωραΐτη, όμως, η αρχηγός της εγκλητικής οργάνωσης έχει διαφύγει στο εξωτερικό και χρειάζεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, μήπως βρίσκεται σε κάποια χώρα της Ευρώπης και να φτάσει σύντομα ξανά στην Ελλάδα. Η Τατιάνα, πάντως, δέχεται και τα συγχαρητήρια του Τόνυ, ο οποίος της λέει πόσο την αγαπάει και να προσέχει στη δύσκολη δουλειά που κάνει.

Ο Ιωσήφ, ενώ ετοιμάζεται να ζήσει μερικές ακόμα στιγμές πάθους με τις δύο φιλενάδες του, έρχεται αντιμέτωπος με τον σύντροφο της μίας και τον κάνει… ασήκωτο στο ξύλο. Μάλιστα, αφήνει τα πράγματά του στο σπίτι της κοπέλας και έτσι αναγκάζεται να επιστρέψει ημίγυμνος και «μαύρος» από το ξύλο στο σπίτι του. Η Νικόλ μένει έκπληκτη με την εικόνα που αντικρίζει και ο Ιωσήφ ισχυρίζεται πως πήγαν να τον κλέψουν και για αυτό έγινε ό,τι συνέβη. Στην αστυνομία, ωστόσο, ο Ιωσήφ δεν ξέρει τι να πει και όταν τα λέει στον Θεοχάρη, εκείνος του απαντά πως θα έρθει και εκείνος στο σπίτι του για να του τις ρίξει!

Η Άννα εξακολουθεί να είναι σε κακή κατάσταση, εξαιτίας του θανάτου της Αμάντα, και η Νικόλ προσπαθεί να την ηρεμίσει. Τα πράγματα για την κοπέλα θα χειροτερεύσουν, όταν η αστυνομία καλέσει τον Τόνυ για κατάθεση όσον αφορά την υπόθεση της dealer, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στον Τάμεση. Η νεαρή χορογράφος περνάει δύσκολα όσο ο άντρας της βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και όταν επιστρέφει, την ενημερώνει για όσα κατέθεσε και εκείνη δυσανασχετεί για τον «ευτυχισμένο γάμο» που επικαλέστηκε. Το ζευγάρι είναι αναγκασμένο να πάει σε μία εκδήλωση και ο Τόνυ, θέλοντας να βγάλει κάθε σκιά από πάνω τους, τη φιλάει. Κάτι φυσικά που δεν αρέσει στην Άννα που έχει φτάσει στα όριά της και παίρνει όλα τα χάπια που της έδωσε ο γιατρός για να αυτοκτονήσει!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο σοκ στο Τατουάζ: Ο Ορφέας στη φυλακή! (video)
Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)
Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY