Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Ένταση στο Κόκκινο στρατόπεδο...

Survivor: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Μετά από ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, η Μπλε πήρε τη νίκη κι έτσι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, προέκυψαν από τους Κόκκινους.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία συγκέντρωσε 8 αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της, στην ομαδική ψηφοφορία.

Στη συνέχεια η Καρολίνα που είχε ατομική ασυλία υπέδειξε τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση κι αυτή ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Αρβανίτη κι η Μαριάνθη Κάζδαγλη.

Η Σοφία δήλωσε πως περίμενε το σημερινό αποτέλεσμα, διότι, όπως ισχυρίστηκε, «έφυγε από το μαντρί και στήριξε την Ανθή, ενώ η υπόλοιπη ομάδα την είχε στοχοποιήσει».

Η Μαριάνθη, με τη σειρά της, στάθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, θεωρώντας πως “χτυπήθηκε” για τον ίδιο λόγο. «Σέβομαι την άποψη της Καρολίνας, αλλά δεν την αποδέχομαι. Δεν ισχύει ότι δεν έχω δική μου βούληση, συνεισφέρω όσο μπορώ τόσο αγωνιστικά, όσο και στη συμβίωση στην καλύβα. Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει» επεσήμανε.

Η Καρολίνα απάντησε και στις 2 πως είναι από τα άτομα που δεν έχει ψηφίσει ποτέ την Ανθή, οπότε δεν ισχύουν όσα της καταλογίζουν οι συμπαίκτριές της.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο, κάνοντας επίθεση προς τη Σοφία, κατηγορώντας την ότι λασπολογεί για να κερδίσει τις εντυπώσεις κι ότι έχει εμμονή μαζί του.

Η Σοφία συνέχισε λέγοντας πως αρχηγός της κλίκας είναι Κοψιδάς, με τον ίδιο να λέει ειρωνικά πως θα πρέπει να κατέβει στην πολιτική, αν καθοδηγεί όλη την ομάδα τόσο εύκολα. «Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώνει, ας ρωτήσετε έναν προς έναν αν έχω πιέσει να ψηφισθούν άτομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Αυτοί οι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

MasterChef: Αυτός αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής (vids)

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας στη λασπομαχία (vids)

Survivor: Σε ετοιμοπόλεμα στρατόπεδα χωρίστηκε η Κόκκινη ομάδα (vids)

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY