Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

MasterChef: Αυτός αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής (vids)

Για κάποιον ήταν η τελευταία βραδιά στο ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef: Αυτός αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής (vids)

Ακόμα μια μαγειρική δοκιμασία έμελλε να οδηγήσει εκτός MasterChef έναν ακόμη διαγωνιζόμενο, με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να έχουν δύσκολο έργο για το ποιον παίκτη θα στείλουν στην πόρτα της εξόδου.

Τζιοβάνι, Διονύσης, Αλέξανδρος Σ. και Μαργαρίτα δημιούργησαν συνδυασμούς με τα τροπικά φρούτα και ξεχώρισαν στο Τεστ Δημιουργικότητας! Ο νικητής αυτού του Τεστ Δημιουργικότητας είναι ο Αλέξανδρος Σ.

Το disadvantage του Ιωάννη στον Στέφανο είχε αποτέλεσμα, αφού τον έφερε υποψήφιο για αποχώρηση. Μαζί του, ο Κωστής, η Βίλλη, η Κωνσταντίνα και ο ίδιος ο Ιωάννης συμπληρώνουν την πεντάδα με τις πιο αδύναμες προσπάθειες, που θα οδηγηθεί σε δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Νίκος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Κάρτα Ασυλίας του για να σώσει ένα άτομο από την Μπλε Ομάδα. Και αυτή είναι η Βίλλη. Η απόφαση του Νίκου να σώσει τη Βίλλη έφερε στη θέση της τη Μαρία Φ.

Ένα διαφορετικό παστίτσιο καλούνται να αντιγράψουν όσο πιο πιστά γίνεται οι υποψήφιοι στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης. Τα μακαρόνια έχουν γίνει κροκέτα, ο κιμάς είναι ταρτάρ και ένας αφρός φέτας συμπληρώνει το πιάτο.

Κωστής, Ιωάννης, Στέφανος, Κωνσταντίνα και Μαρία Φ. πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, για να αντιγράψουν όσο πιο πιστά γίνεται το πρωτότυπο πιάτο! Ο χρόνος τελείωσε και τώρα οι πέντε θα πρέπει να βρεθούν μπροστά στους κριτές.

Ο Στέφανος απέσπασε το απόλυτο 10/10 από τους κριτές για την αντιγραφή του πιάτου και είναι ο πρώτος που θα επιστρέψει στο σπίτι!

Η Μαρία Φ. στάθηκε διπλά άτυχη στη σημερινή δοκιμασία, αφού μετά την αναπάντεχη συμμετοχή της σε αυτήν, είναι εκείνη που αποχωρεί από τον διαγωνισμό. Στο σπίτι του MasterChef προκλήθηκε ένταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας στη λασπομαχία (vids)

Survivor: Σε ετοιμοπόλεμα στρατόπεδα χωρίστηκε η Κόκκινη ομάδα (vids)

8 Λέξεις: Άσχημα νέα για τον Οδυσσέα! – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY