Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Σε ετοιμοπόλεμα στρατόπεδα χωρίστηκε η Κόκκινη ομάδα (vids)

Η παραλία των Κόκκινων θυμίζει εμπόλεμη ζώνη...

Survivor: Σε ετοιμοπόλεμα στρατόπεδα χωρίστηκε η Κόκκινη ομάδα (vids)

Η ένταση στο Survivor συνεχίζεται με το κλίμα στην καλύβα των Κόκκινων να είναι τεταμένο. Οι παίκτες της ομάδας επιδίδονται σε έναν ανηλεή πόλεμο με κατηγορίες εκατέρωθεν.

Η ενόχληση της Καρολίνας

Η Καρολίνα, που στη χθεσινή ψηφοφορία ήταν η μία από τους δύο παίκτες που ψήφισαν τη Σοφία και όχι τον Τριαντάφυλλο ή την Ανθή, έδειξε την ενόχλησή της για την απόφαση της συμπαίκτριάς της να μιλήσει τόσο άσχημα στον Κοψιδά την ώρα του συμβουλίου.

Η Καρολίνα δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Σοφία επέλεξε να μιλήσει για τα προβλήματα της Κόκκινης ομάδας στο Συμβούλιο και όχι να το συζητήσει με τους συμπαίκτες της στην παραλία.

Επίσης, τόνισε ότι ο Κοψιδάς τής είχε ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές για τη λέξη “διπρόσωπη” που της είχε πει εκείνος σε παλιότερο καβγά τους και πως δεν θα έπρεπε να το αναφέρει ξανά ενώπιον όλων των άλλων.

Η Καρολίνα μίλησε για λάθος χειρισμό της Σοφίας, προσάπτοντάς της πως ρίχνει το επίπεδο και πως δεν θα έπρεπε να το κάνει.

Το δεύτερο μέτωπο

Ένα δεύτερο μέτωπο είναι αυτό ανάμεσα στον Κόρο και τον Παπαδόπουλο, οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στο χθεσινό Συμβούλιο με… μήλο της Έριδος τον Τριαντάφυλλο.

Ο τραγουδιστής και ο Κόρο υποστήριξαν πως ο Παπαδόπουλος καθοδηγεί υπόγεια την ψηφοφορία εις βάρος του ερμηνευτή, με τον Κόρο να ξεκαθαρίζει πως πλέον δεν θέλει πλέον να είναι φίλος του, όπως συνέβαινε τον πρώτο καιρό του παιχνιδιού.

Με απλά λόγια το φορτισμένο κλίμα στην Κόκκινη ομάδα δείχνει να διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο και στη συμβίωση στην καλύβα και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αργότερα, η Ανθή κατηγόρησε τον Κοψιδά για άσχημη συμπεριφορά με απρεπείς χαρακτηρισμούς, επειδή έφυγε ο Περικλής κι έμεινε η Ανθή στο παιχνίδι, κάτι που ο ηθοποιός αρνήθηκε.

Τέλος, οι προμήθειες άλλαξαν χέρια, αφού η Σοφία ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τη διαδικασία μαγειρέματος. Στη διάρκεια της συζήτησης προκλήθηκε λογομαχία με έντονες διαφωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 Λέξεις: Άσχημα νέα για τον Οδυσσέα! – Τι θα δούμε την Τετάρτη

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Ο Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Παύλος Χαϊκάλης: Τι απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ελεύθερος ο Στέφανος Χίος – Απειλεί με νέες «αποκαλύψεις»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY