Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την υγεία του

Εκτός αέρα το «Καλό Μεσημεράκι».

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για την υγεία του

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας μετά το τέλος της εκπομπής του ένιωσε μια αδιαθεσία.

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς είχε ένα θέμα υγείας εδώ και λίγες ημέρες το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ωστόσο χθες κατάλαβε ότι η αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί σε νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να τον δουν οι γιατροί, οι οποίοι αποφάσισαν να μείνει μέσα», αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1.




Λίγες ώρες αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσιάζει ο παρουσιαστής στον ΣΚΑΪ, έβγαλε ανακοίνωση στο Instagram στην οποία εξήγησε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δε θα βγει στον αέρα σήμερα 30/5. Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική.




«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά! Επιστρέφουμε σύντομα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY