Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Μουτσινά

Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο από το απόγευμα της Δευτέρας 30/5.

Εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες. Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι», μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, νιώθοντας έντονη αδιαθεσία. Η είδηση άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ της Δευτέρας 29/5, ωστόσο σήμερα έγιναν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε ρεπορτάζ για την κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά και μετέφερε στον αέρα του «Πρωινού» όλο το ρεπορτάζ. Ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες είχε πολύ υψηλό πυρετό, ο οποίος δεν υποχωρούσε παρά την φαρμακευτική αγωγή που του δόθηκε. Μη νιώθοντας καλά, ο παρουσιαστής πήγε σε κλινική των βορείων προαστίων προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις και οι γιατροί αποφάσισαν να του κάνουν εισαγωγή.

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς είχε ένα θέμα υγείας εδώ και λίγες ημέρες το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ωστόσο χθες κατάλαβε ότι η αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί σε νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να τον δουν οι γιατροί, οι οποίοι αποφάσισαν να μείνει μέσα», ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του τις επόμενες ημέρες, καθώς βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο και έχει εστιάσει στη θεραπεία του. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, συνεπώς το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει ήδη αναδιαμορφωθεί, ώστε να έχει ο παρουσιαστής τον χρόνο να αναρρώσει.




Να θυμίσουμε πως στις αρχές του Μάη, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ολοκληρώσει νωρίτερα την εκπομπή του, καθώς ένιωθε έντονο πόνο στο στομάχι, ο οποίος δεν του επέτρεπε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και να φέρει εις πέρας το «Καλό Μεσημεράκι». Ωστόσο, την επόμενη ημέρα επέστρεψε κανονικά στο πόστο του.

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στις αρχές Μάη, αποχαιρετώντας πρόωρα το κοινό.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY