Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου!»: Η «σκληρή» απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου!»: Η «σκληρή» απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

O Γιάννης Παπαμιχαήλ απουσίαζε από το τελευταίο live του «J2US» και το εν λόγω γεγονός σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας (29/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος και ότι όλο αυτό συνέβη για να μην δώσει το παρών στις πρόβες του μουσικού show.

«Πληροφορίες λένε από ανθρώπους που τον είδανε ότι λέει ψέματα ότι ήταν άρρωστος, είπε ότι είχε 39 πυρετό αλλά εμφανίστηκε κάπου την Παρασκευή, οπότε κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Ειρήνη Μερκούρη είναι λογικό εφόσον είναι τραγουδίστρια να μην θέλει να εμφανιστεί χωρίς πρόβα. Για να μην παρεξηγηθώ παιδιά μεταφέρω πληροφορίες τι μου λένε. Οι πληροφορίες μου λένε ότι είπε ψέματα», είπε -μεταξύ άλλων- η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha.




Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και διέψευσε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας.

«Κουράστηκα. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει αν μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του, δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY