Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τα ‘χασε η Κατερίνα Καινούργιου με τα μωράκια της Κατερίνας Στικούδη: «Στα έφερα για να φέρουν τύχη»

"Γλυκούλα μου, με συγκίνησες" αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου κοιτώντας με τρυφερότητα τα δυο μωράκια.

Τα ‘χασε η Κατερίνα Καινούργιου με τα μωράκια της Κατερίνας Στικούδη: «Στα έφερα για να φέρουν τύχη»

Την Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, στον Alpha. Από το καλωσόρισμα της τραγουδίστριας, ωστόσο, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης δεν έκρυψε τον συνδυασμό χαράς και συγκίνησης που ένιωσε από την «έκπληξη» που δέχθηκε στο καμαρίνι της.

«Πω πω μια μαμά! Πω πω η μαμά του Βύρωνα! Πόσο ωραία μαμά είναι αυτή! Και του Νικόλα, απλά ο Βύρωνας καταλαβαίνει» αναφώνησε αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου αγκαλιάζοντας την καλεσμένη της, Κατερίνα Στικούδη. «Είσαι μια κούκλα και σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθε σήμερα και με συγκίνησες».

«Γιατί, όπως πάω για λίγο στο καμαρίνι στο διάλειμμα, βλέπω δυο μωρά. Λοιπόν, βλέπω τον Βύρωνα που είναι ο μεγάλος γιος της Κατερίνας και είναι ίδιος ο άντρας σου και βλέπω και ένα μωρό τριών μηνών που μοιάζει με ενός (σ.σ. χρόνου) από την ανάπτυξη. Τόσο κουκλί ο Νικόλας! «Στα έφερα για να φέρουν τύχη» μου είπε. Γλυκούλα μου, με συγκίνησες» πρόσθεσε, με τρυφερότητα, η παρουσιάστρια του Alpha.

«Να σου φέρουν ωραία ενέργεια γιατί σου αξίζουν τα καλύτερα, όπως και σε κάθε γυναίκα αξίζουν τα καλύτερα. Να είμαστε καλά, να είμαστε χαρούμενες, να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδάκι, με το καλό να έρθει» σχολίασε τότε η Κατερίνα Στικούδη για να φωνάξει η Κατερίνα Καινούργιου, κοιτώντας προς την πλευρά των δυο μωρών, «θα τρελαθώ».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY