Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς για Super Κατερίνα: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ»

Το σχόλιο Μουτσινά μετά τον άγριο καυγά Μικρούτσικου - Κωνσταντινίδη

Νίκος Μουτσινάς για Super Κατερίνα: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ»

Ένας έντονος καυγάς ξέσπασε σήμερα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες ήρθαν σε λογομαχία όταν σχολίαζαν το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ενώ μάλιστα ο παρουσιαστής ακούστηκε να λέει στον δημοσιογράφο: «Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;», αφού πρώτα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχώρησε έξαλλος από το πλατό.

Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε πριν από λίγο μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έδειξε ότι σοκαρίστηκε και τόνισε ότι κι εκείνοι μάλλον θα έπρεπε να πάρουν την απόφαση και να σταματήσουν από την τηλεόραση, όπως και εκείνος.

«Διαβάζετε τα κείμενα τι γράφουν μέσα για να μην παθαίνετε και πανικό. Όλο αυτό το πράγμα έγινε από έναν τίτλο που τσίμπησαν. Εδώ πέρα τα παιδιά πρέπει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν και αυτοί όχι μόνο εγώ. Εγώ είμαι μια χαρά και να σταματήσω.

Γιατί συνέβη αυτό ρε παιδιά; Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Όλο αυτό έγινε από το πουθενά ρε παιδιά. Γενικότερα και σαν λαός δεν θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του άλλου. Λες στον άλλο “φυσικά σε ακούω πες μου” αλλά ήδη τον έχεις ακυρώσει γιατί έχεις την άποψή σου και δεν πρόκειται να στην αλλάξει και αυτό έγινε και σήμερα στην εκπομπή.

Από εκεί και πέρα περάσαμε σε προσβλητικούς προσδιορισμούς, προφανώς κάτι υπάρχει από πίσω, δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε έτσι το μπαμ», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY