Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε στο πόστο του στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το στομάχι του.

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του με τους τηλεθεατές του «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα 4/5, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Να θυμίσουμε, πως ο παρουσιαστής διέκοψε χθες την κανονική ροή της εκπομπής του και την ολοκλήρωσε νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς ένιωθε έναν αφόρητο πόνο στο στομάχι.

«Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Νίκος Μουτσινάς καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, εμφανώς ανακουφισμένος από τον πόνο που ένιωθε ένα εικοσιτετράωρο πριν.

«Alcatrash κυρίες και κύριοι, είστε το φάρμακό μου, για εσάς σηκώθηκα. Καλά είμαι, χθες δεν ήμουν καλά για πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι και αυτό επάγγελμα να πούμε. Δεν ήταν ωραίο γιατί τι είμαι πια γιατρός; Μπορούσα και νωρίτερα. Όλα καλά, όλα καλά. Μου έχετε φάει τα τζιέρια αντιδράει ο οργανισμός μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY