Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Άκης Πετρετζίκης της έστειλε μήνυμα και το διάβασε στον αέρα της εκπομπής

Η Μαρία Αναστασοπούλου διάβασε on air το μήνυμα που της έστειλε ο Άκης Πετρετζίκης.

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Άκης Πετρετζίκης της έστειλε μήνυμα και το διάβασε στον αέρα της εκπομπής

O Άκης Πετρετζίκης φαίνεται πως είναι φανατικός τηλεθεατής της εκπομπής το ΣΚΑΙ «Σήμερα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο γνωστός σεφ το πρωί της Τρίτης 21/6 παρακολουθώντας την εκπομπή έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου και της ανακοίνωσε ότι έχει γίνει πλέον ειδικός σε σχέση με τα θέματα με τα εξοπλιστικά.

Η Μαρία Αναστασοπούλου μάλιστα, δεν δίστασε να διαβάσει το μήνυμα στον αέρα της εκπομπής λέγοντας: «Όσοι μας παρακολουθούν έξι χρόνια που κάνουμε την εκπομπή “Σήμερα”, ξέρουν ότι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Παρακολουθεί από τις έξι το πρωί που κάνει διάδρομο. Ο οποίος πια μου ανακοινώνει ότι έχει γίνει expert στα εξοπλιστικά. Μου λέει και άλλα πράγματα που δε μπορώ βεβαίως να πω» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου, διαβάζοντας το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη.

«Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί παρακολουθεί τη σωστή εκπομπή. Είναι στη σωστή εκπομπή ο Άκης», απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής ανέφεραν ότι ο σεφ θα έπρεπε να κάνει ένα γλυκό με αντίστοιχη ονομασία, όπως τα εξοπλιστικά.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY