Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος παίρνει το ρίσκο – Ο Ορφέας κινδυνεύει να τον ανακαλύψει η Ελένη – Ερωτηματικά για το δαχτυλίδι της Αμαλίας (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος παίρνει το ρίσκο – Ο Ορφέας κινδυνεύει να τον ανακαλύψει η Ελένη – Ερωτηματικά για το δαχτυλίδι της Αμαλίας (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αλάξανδρος βρίσκει κάποια στοιχεία με τα οποία ανακαλύπτει τον Κοσμά από το κύκλωμα διακίνησης γυναικών, ώστε να τον παρακολουθήσει και να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας είναι στο Λονδίνο και παρακολουθεί την Άννα, ώστε να μπορέσει να την πλησιάσει και να την σκοτώσει.

Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στη σειρά, καθώς φαίνεται πως κάτι υπάρχει ανάμεσα στην Όλγα και τον Σάκη.

Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!

Ο Ορφέας τηλεφωνεί στην Ελένη, η οποία δεν τον βγάζει από το μυαλό της, το διάστημα που εκείνος της έχει πει πως είναι στη Θεσσαλονίκη για κάποια δουλειά.

Ενώ ψάχνει στοιχεία για τον Κοσμά, ο Αλέξανδρος περνάει δύσκολα, φέρνοντας ξανά στο μυαλό του την Άννα που είναι πλέον μακριά του, ύστερα από την απόφαση που πήρε να προστατέψει τη μικρή Λήδα.

Από την πλευρά τους, Μάρθα και Παύλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την αποκάλυψη που τους έκανε ο Αλέξανδρος πως το κοριτσάκι είναι εγγόνι τους, και εκείνη αρχίζουν να «ενοχλούν» την Όλγα και να θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα για το παιδί.

Στο Λονδίνο, ο Ορφέας ψάχνει για μαχαίρι για να κάνει το επόμενο χτύπημά του, να σκοτώσει την Άννα!

Το σκληρό της πρόσωπο έδειξε άλλη μία φορά η Μαργκώ, καθώς η Νικόλ είχε ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της και εκείνη αντί να της συμπαρασταθεί, τη ρωτάει πότε θα επιστρέφει στη δουλειά ή να βρει κάποιον αντικαταστάτη.

Στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος έχει συνάντηση με την Εύα Μωραΐτη, την πρόεδρο της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ, για να της τοποθετήσει ένα νέο σύστημα ασφαλείας στο σπίτι της, όμως εκείνη δείχνει γοητευμένη από εκείνον.

Και η Άννα όμως σκέφτεται συνεχώς τον Αλέξανδρο και αυτό το αντιλαμβάνεται η Νικόλ, όταν πηγαίνει να την δει η φίλη της στο σπίτι μετά την επιπλοκή που είχε στην εγκυμοσύνη της.

Αλέξανδρος και Τατιάνα έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, να εξιχνιάσουν την υπόθεση του κυκλώματος trafficking και να αποκαλύψουν τους υπεύθυνους.

Ο Ορφέας εξακολουθεί να παρακολουθεί την Άννα, όταν όμως επιστρέφει στο ξενοδοχείο για να «ετοιμαστεί», τον παίρνει τηλέφωνο ο Άγγελος που και εκείνος νομίζει πως είναι στη Θεσσαλονίκη και του λέει πως η Ελένη είναι έτοιμη να ταξιδέψει για χάρη του και να τον συναντήσει. Τότε εκείνος έρχεται σε τρομερά δύσκολη θέση, αφού δεν θέλει να χάσει την κοπέλα που αγαπάει.

Στο μεταξύ, η όμορφη Ελένη βρίσκεται στο σπίτι του Ορφέα για να το συγυρίσει, και έτσι όπως καθαρίζει τα πράγματά του, βρίσκει το μαχαίρι με το οποίο έχει διαπράξει τους φόνους. Η κοπέλα παθαίνει σοκ όταν το αντικρίζει…

Ο Θεοχάρης, ύστερα από αυτά που του είχε πει η Μαργκώ, ψάχνει τα πράγματα της Αμαλίας και βρίσκει ένα μυστηριώδες δαχτυλίδι, το οποίο δεν έχει χαρίσει εκείνος στη γυναίκα του. Ποιος έδωσε αυτό το δαχτυλίδι στην άτυχη γυναίκα;

Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)

Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ακολουθήσει τον Κοσμά, σε μία παράτολμη κίνηση, χωρίς να έχει κάποιον άνθρωπο του στο πλευρό του και ο μόνος που γνωρίζει είναι ο Άγγελος που τον έχει συμβουλέψει να μην πάρει το ρίσκο.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr
Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον Τόνυ – Ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ! – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η Γκαλένα (vids)
Τατουάζ: Θανάσιμη παγίδα για τον Αλέξανδρο! (vids)
Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY