Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πάσχα με το blockbuster «Spider-Man: Across the Spider-Verse» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Την Κυριακή του Πάσχα 5/4 στις 22:00

Πάσχα με το blockbuster «Spider-Man: Across the Spider-Verse» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

To blockbuster με τον αγαπημένο ήρωα κινουμένων σχεδίων «Spider-Man Across the Spider Verse» έρχεται την Κυριακήτου Πάσχα 5 Μαΐου (22:00) στο Novacinema1 (2023, διάρκειας135’) με τις φωνές των Λίλας Μπακλέση, Θάνου Λέκκα, Κωνσταντίνου Κουνέλα, Νέστωρα Κοψιδά και σε σκηνοθεσία των Justin K. Thompson, Kemp Powers στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Ο Μάιλς Μοράλες αφήνει την καθημερινότητά του στο σχολείο και βρίσκεται στο Αραχνο-Σύμπαν με μία ομάδα ηρώων, όπου καλείται να αντιμετωπίσει μία πανίσχυρη εχθρική δύναμη. Η συναρπαστική συνέχεια το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα 5/5 (22:00) στο Novacinema1!

Απόλαυσε τη Sunday Premiere στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV που τους ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY