Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Στοιχείο κλειδί βρίσκει ο Αλέξανδρος – Στο Λονδίνο για να σκοτώσει την Άννα ο Ορφέας – Ποιος πήγε να «τελειώσει» την Αμαλία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Στοιχείο κλειδί βρίσκει ο Αλέξανδρος – Στο Λονδίνο για να σκοτώσει την Άννα ο Ορφέας – Ποιος πήγε να «τελειώσει» την Αμαλία (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Ορφέας κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να σκοτώσει την Ειρήνη Χρηστίδη, προκαλώντας σοκ στην Τατιάνα που ήταν φίλη με την άτυχη κοπέλα και ο πατέρας της ήταν πρώην συνάδελφός τους στην Αστυνομία.

Ο Αλέξανδρος, την ίδια ώρα, στριμώχνει άσχημα την Όλγα, απαιτώντας να αναγνωρίσει την μικρή Λήδα και να αποκτήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα ως πατέρας της.

Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr

Η Μάρθα ενοχλημένη από την κίνηση της Θάλειας να βρίσει τον Παύλο αλλά και να συναντήσει τον Ορφέα, της λέει πως δεν θέλει να ξέρει τίποτα για εκείνη και πως δεν πρόκειται να την βοηθήσει ξανά.

Ο Ορφέας επιστρέφει στην Αίγινα, λίγες ώρες από το νέο αποτρόπαιο έγκλημά του, και η Ελένη τον περιμένει στο σπίτι του, όπου τον ενημερώνει για όλες τις ετοιμασίες του γάμου. Εκείνος σε απόγνωση της ζητάει να τον σώσει και να ξεχάσει τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Η Τατιάνα για πρώτη φορά λυγίζει, αφού δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν συμβεί με την πρώην φίλη της και παίρνει απόφαση ζωής να ανακαλύψει ποιος είναι ο serial killer.

Στο Λονδίνο, τώρα, η Μαργκώ επισκέπτεται ανήσυχη την Αμαλία που σταδιακά ξυπνάει από το κώμα και δείχνει πως φοβάται με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, βλέποντας πως η άτυχη γυναίκα παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Η Νικόλ λέει στην Άννα πως ο Τόνυ έχει αλλάξει, όμως η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά «άλλαξε» για να μπορέσει να κερδίσει την Άννα και εκείνος τελικά κρύβεται πίσω από τα κλεμμένα έγγραφα από το σπίτι της Όλγας στα Μετέωρα!

Η Βέρα πηγαίνει στο ίδρυμα για να δει την Αμαλία και της εξομολογείται για πρώτη φορά πώς αισθάνεται για τον Θεοχάρη και τη μεταξύ τους σχέση.

Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)

Αλέξανδρος και Όλγα υπογράφουν όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την αναγνώριση της μικρής Λήδας από τον πρώτο, όμως η Όλγα δείχνει φανερά ενοχλημένη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ορφέας πηγαίνει στην ταβέρνα του Παύλου και της Μάρθας για να συναντήσει την τελευταία, στην οποία δίνει χρήματα για την μητέρα, όμως ζητάει να μην μάθει κανείς την αλήθεια. Μία κίνηση έκπληξη του νεαρού άντρα, ο οποίος φαίνεται πως κρύβει αισθήματα για τη μητέρα του.

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην Αίγινα και πηγαίνει να βρει τους γονείς του, στους οποίους αποκαλύπτει όλη την αλήθεια όσον αφορά την μικρή Λήδα και εκείνη μένουν «κόκκαλο», όμως στη συνέχεια χαίρονται πάρα πολύ που απέκτησαν εγγόνι!

Ο Ορφέας εξακολουθεί να έχει στο μυαλό του την Άννα, παρά τον νέο φόνο που διέπραξε λίγες ώρες νωρίτερα, και επικοινωνεί με τη δουλειά του, ζητώντας νέα άδεια για να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την πρώην σύντροφο του Αλέξανδρου.

Είχε προλάβει να στείλει μάλιστα μέιλ στην Αστυνομία, την οποία ενημερώνει για τα χαρακτηριστικά του, τα οποία ως Έλληνας δεν είναι και τόσο σπάνια για να γίνει πιο συγκεκριμένη η έρευνα!

΅

Την ώρα που η Ελένη με την Μάρθα και την Αφροδίτη ετοιμάζονται να πάρουν το πλοίο για τον Πειραιά, εκείνος ετοιμάζεται για το Λονδίνο και να πλησιάσει τον στόχο του, που δεν είναι άλλη από την Άννα!

Την ίδια στιγμή, η Γκαλίνα κατάφερε να τοποθετήσει τη συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητο του Κοσμά, τον οποίο έχει αρχίσει να παρακολουθεί η Τατιάνα που επικοινωνεί με την Βουλγάρα αστυνομικό που αποφεύγει με μαεστρικό τρόπο να βρεθεί με υποψήφιο πελάτη.

Ο Σάκης φτάνει στα Μετέωρα και το πρώτο που κάνει είναι να συναντηθεί με την Όλγα, δείγμα της χημείας που αναπτύσσεται ανάμεσα στους δύο ανθρώπους.

Την ώρα που η Ελένη δοκιμάζει κάποια ρούχα για μετά το γάμο, η Μάρθα βρίσκει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να συναντήσει τη Θάλεια για να της δώσει τα χρήματα που της έδωσε ο Ορφέας, όμως εκείνη αρνείται να τα πάρει όταν η Μάρθα της βάζει όρους.

Η κατάσταση της Αμαλίας πηγαίνει καλύτερα και η Μαργκώ δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη, φέρνοντας στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές με τον Τσαρλς και τον Ρίτσαρντς. Το κουβάρι έχει αρχίσει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά…

Ο Αλέξανδρος πηγαίνει να συναντήσει την πρόεδρο των σούπερ μάρκετ, η οποία τον ενημερώνει πως επελέγη η δική του εταιρεία για την ασφάλεια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Δεν του ζητάει όμως μόνο αυτό…

Η Μαργκώ, προφανώς, θέλοντας να προλάβει το «ξύπνημα» της Αμαλίας, στέλνει άνθρωπό της στο ίδρυμα για την «τελειώσει», όμως η Έμιλυ την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή.

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ με την Άννα επιστρέφουν στο σπίτι της κοπέλας, την οποία παρακολουθεί ο Ορφέας σε απόσταση αναπνοής!

Λίγο πριν από το τέλος, είδαμε τον Αλέξανδρο να δείχνει στον Άγγελο το στοιχείο που έβγαλε από τα όσα έκρυβε το κινητό του Τζίμη, και μεταξύ αυτών είναι το όνομα του Κοσμά, ο οποίος φαίνεται πως είναι το «πρωτοπαλίκαρο» πίσω από το κύκλωμα διακίνησης γυναικών.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Τατουάζ: Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον Τόνυ – Ο Ορφέας σε κατάσταση αμόκ! – Δεν φαντάζεστε ποια είναι η Γκαλένα (vids)
Τατουάζ: Θανάσιμη παγίδα για τον Αλέξανδρο! (vids)
Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY