Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Μουτσινά.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια περνάει με την υγεία του ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 στο νοσοκομείο, καθώς ο υψηλός πυρετός και ο πόνος στο στομάχι τον ανησύχησαν και έκρινε απαραίτητο να πάρει τη γνώμη των γιατρών.

Μετά το τέλος της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ο ίδιος οδηγήθηκε σε κλινική των βορείων προαστίων και οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή προκειμένου να παρακολουθήσουν την κατάστασή του και να του δώσουν την κατάλληλη αγωγή.




Ποια είναι η αιτία που μπήκε στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς;

Το πρωί της Τετάρτης 31/5, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε μέσα από το «Πρωινό» ποιος είναι ο λόγος που ο Νίκος Μουτσινάς εισήχθη στο νοσοκομείο. Η δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο παρουσιαστής ταλαιπωρούταν από μια φλεγμονή, την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει στο σπίτι το Σαββατοκύριακο και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φλεγμονή σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι ο Νίκος Μουτσινάς στις αρχές του Μαΐου και είχε αναγκαστεί να διακόψει την εκπομπή του και να αποχωρήσει. Πλέον, ο ίδιος είναι καλύτερα και δεν αποκλείεται να πάρει μέσα στην ημέρα εξιτήριο από το νοσοκομείο.




Πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς;

Ο Νίκος Μουτσινάς θα βρίσκεται και σήμερα εκτός αέρα και όπως όλα δείχνουν το «Καλό Μεσημεράκι» θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δείκτες μας την Τρίτη 6 Ιουνίου, καθώς τη Δευτέρα 5 Ιουνίου είναι του Αγίου Πνεύματος και ο παρουσιαστής δεν θα έχει εκπομπή.

Χθες, η επίσημη σελίδα του «Καλό Μεσημεράκι» στο Instagram εξέδωσε μια ανακοίνωση για τον Νίκο Μουτσινά, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές πως ο παρουσιαστής δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά! Επιστρέφουμε σύντομα», ήταν η ανακοίνωση.




Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Μουτσινά, λέγοντας πως έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο για να γίνουν κάποια πράγματα, ωστόσο είναι καλά και σύντομα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY