Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Στέλλα Μιζεράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη συγκινεί με το μήνυμά της για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα -Δείτε τι έγραψε στα social media.

Στέλλα Μιζεράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (31/5) από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Θυμίζουμε ότι ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, «Power of Love», από το οποίο βγήκε νικητής μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη.




Σαν σήμερα ο Πάνος Ζάρλας θα είχε τα γενέθλιά του και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη προχώρησε σε δυο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια κοινοποίησε στο προφίλ της κάποιες κοινές τους φωτογραφίες έγραψε: «Σαν σήμερα γεννήθηκες,. Σαν αύριο έφυγες μακριά μας αλλά θα είσαι πάντα στις καρδιές μας».

Η συγκινητική εξομολόγηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη χρονιά στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Στέλλα Μιζεράκη είχε αναφέρει για τον Πάνο Ζάρλα:

«Ο Πάνος ζει μέσα από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον σκέφτονται. Υπάρχει μέσα στις καρδιές και το μυαλό μας. Μου φαίνεται σαν χθες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Είναι σαν να τον είχα δει πριν μια ώρα.

Τον έχω δει αρκετές φορές στα όνειρά μου. Όταν έχεις κάποιον συνέχεια στο μυαλό σου, το υποσυνείδητο δουλεύει και κάποια στιγμή θα τον δεις και στον ύπνο σου. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει. Γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Μετά έγινε το μοιραίο. Θέλω να έχω την εικόνα του Πάνου στο μυαλό μου έτσι όπως τον γνώρισα, με το χαμόγελο. Αυτή η εικόνα δε σβήνει. Πάντα τον σκέφτομαι, θυμάμαι τη φωνή του. Είναι σαν να τον άκουσα χθες.

Πηγαίνω στην εκκλησία να ανάψω κεράκι, πηγαίνω στο μνήμα να αφήσω ένα λουλούδι, αλλά είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός. Η θλίψη μου δεν αλλάζει. Δε θέλω οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν να κλαίω και να είμαι χάλια. Το ότι εγώ μπορεί να είμαι στεναχωρημένη, δεν το δείχνω, αλλά έχω περάσει πολύ δύσκολα. Πάντα υπάρχει μια θλίψη όταν μιλάω γι’ αυτό, απλά προσπαθείς να επιβιώνεις».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY