Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έκλεισε η Μεσογείων εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε «επικίνδυνες αποστολές» με τη Δήμητρα Βαμβακούση!

Έκλεισε η Μεσογείων εξαιτίας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μπορεί να είναι ζευγάρι στη ζωή, ωστόσο είναι και συνεργάτες. Οι πρώην παίκτες του Survivor αποτελούν τα κεντρικά πρόσωπα γνωστής εταιρείας με ρολόγια και συνεπώς πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες τους.

Το βράδυ της Δευτέρας 29/5, λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν μαζί με όλο το συνεργείο στη Μεσογείων προκειμένου να γυρίσουν το νέο διαφημιστικό spot για την εταιρεία. Βέβαια, το concept που κλήθηκαν να υπηρετήσουν είχε αέρα James Bond, καθώς το ζευγάρι κλήθηκε να πηδήξει από τη γέφυρα του Καλατράβα.




Ο Γρηγόρης Μπάγκας βρέθηκε στο σημείο μαζί με την κάμερα του «Πρωινού» και απαθανάτισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Μπορεί η πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν να ήταν δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο οι δυο τους άφησαν τον φόβο στην άκρη και πρόταξαν το θάρρος τους.

Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήδηξε επτά φορές από τη γέφυρα και η Δήμητρα Βαμβακούση πέντε προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως είναι λογικό, από κάτω είχε στρωθεί ειδικό στρώμα ώστε το ζευγάρι να μην τραυματιστεί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η ιδέα να πηδήξουν από τη γέφυρα ως μυστικοί πράκτορες ήταν της Δήμητρας Βαμβακούση και εκείνος την ακολούθησε πιστά. Το γύρισμα ξεκίνησε στις 12 τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στις 3 το πρωί.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY