Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νικολέττα Κοτσαηλίδου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Δείτε όλα όσα είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Νικολέττα Κοτσαηλίδου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου έγινε γνωστό πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν να χωρίσουν. Από τότε κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση.

Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου η Νικολέττα Κοτσαηλίδου μιλώντας στην κάμερα του Pop up επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως οι δυο τους, παρότι δεν είναι πια μαζί, έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

«Δεν με γέμιζε η δουλειά μου, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου. Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε στη συνέχεια και για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε».

«Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά», πρόσθεσε επίσης η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Μυρσίνη καταρρέει από σοβαρή ασθένεια

Δημήτρης Σταρόβας: «Και αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία;»

Η Κατερίνα Λέχου συγκλονίζει: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil»

Διογένης: Προκάλεσε ντελίριο στο «Στην Υγειά Μας» και την «έκρηξη» θαυμασμού του Σπύρου Παπαδόπουλου (βίντεο)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY