Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Το ατύχημα της Μαρίνας αλλάζει τις ισορροπίες – Η Αναστασία κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή (trailer)

Ο έρωτας, οι σκηνές ζηλοτυπίας, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια μεγάλη βεντέτα δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις των πρωταγωνιστών του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ».

Μπρούσκο: Το ατύχημα της Μαρίνας αλλάζει τις ισορροπίες – Η Αναστασία κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή (trailer)

Ο έρωτας, οι σκηνές ζηλοτυπίας, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια μεγάλη βεντέτα δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις των πρωταγωνιστών του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». \r\n\r\nΟι εξελίξεις της πετυχημένης σειράς αυτής της εβδομάδας θα σας συναρπάσουν!\r\n\r\nΚαθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1!\r\n\r\nΤετάρτη  03 Φεβρουαρίου 2016 – 481ο επεισόδιο\r\n\r\nΜετά την επίθεση στον Σηφαλάκη, οι Γιαννακάκηδες είναι επί ποδός περιμένοντας αντίποινα. Παρόλα αυτά ο Παύλος δείχνει στην Όλγα το ενδιαφέρον του για την πορεία εξέλιξης της σχέσης της με τον Σήφη κι αναλαμβάνει να «μαλακώσει» την Στεφανία απέναντί της.\r\n\r\nΤο ατύχημα της Μαρίνας επηρεάζει τη Δάφνη κι οι αντιλήψεις της περί «νέου έρωτα» εξαφανίζονται με μιας. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν θ’ αντέξει για πολύ ακόμα ο γάμος της, αφού δεν διατίθεται να χαρίσει του Μηνά τον πολυπόθητο διάδοχο που τόσο πολύ επιθυμεί κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει.. την Μεγάλη Παρασκευή!!!.\r\n\r\nΣτο μεταξύ η Αναστασία, κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή, για συμπαιγνία εις βάρος της με τη συμμετοχή του Σηφαλάκη.\r\n\r\nΜετά από το πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο της Μαρίνας, οι πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις, είναι ένα ισχυρό σοκ για τους Ματθαίους, ενώ η Μελίνα, δεν λείπει λεπτό απ’ το πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα, αλλά κι όλης της οικογένειας προσπαθώντας να τους στηρίξει.\r\n\r\nΤην ίδια στιγμή στα Χανιά, ο Σήφης μαθαίνει έντρομος πως ετοιμάζεται επίθεση κατά της Αναστασίας. Η βεντέτα έχει ξεκινήσει για τα καλά…!!!\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\n ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΑποκλειστικό: Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του Ανδρέα Γεωργίου στο Ντουμπάι (pics)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη για τον Πάτροκλο – Ξεκινάει βεντέτα στην Κρήτη\r\nΜπρούσκο: Η Αλίκη «έπιασε στα πράσα» τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα\r\nDanSing For You 5: Οι ηθοποιοί του Μπρούσκο στο 5ο live (vids)\r\nΗ φωτογραφία με νόημα του Ανδρέα Γεωργίου\r\nΕίναι οριστικό! Το Μπρούσκο πάει 4η σεζόν!\r\nΜπρούσκο: Νύχτα τρόμου για την Αναστασία & τη Μελίνα!\r\nΕξέλιξη σοκ στο Μπρούσκο: Ξεκινά αιματηρή βεντέτα!\r\nΚλέλια Ανδριολάτου: Το Μπρούσκο ήταν για μένα η καλή μου τύχη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα\r\nΑνδρέας Γεωργίου: «Η επιτυχία του Μπρούσκο οφείλεται στην ομάδα» (vids)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Μία γνωριμία από τα παλιά φέρνει εξελίξεις (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY