Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Η Μελίνα απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.

Μπρούσκο: Η Μελίνα απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα (trailer)

Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.\r\n\r\nΣτα νέα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» οι συγκλονιστικές στιγμές θα σας κάνουν να δακρύσετε και να συγκινηθείτε. Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1.\r\n\r\nΤετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 – 476ο επεισόδιο\r\n\r\nΠαρεξηγημένη απ’ τη συμπεριφορά της Στεφανίας, η Όλγα μαζεύει τα πράγματά της κι επιστρέφει σπίτι της, ενώ κάποιες κουβέντες της ενοχλούν τον Σήφη. Ο Νεκτάριος, μιλάει σκληρά του Διαμαντή, όταν μαθαίνει απ’ τον Πάτροκλο ότι μητέρα τους είναι η Χρυσάνθη καθώς και τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες έμεινε έγκυος.\r\n\r\nΠαράλληλα, ο Διαμαντής, δίνει την δική του ερμηνεία στην Άννα, παίρνοντάς την με το μέρος του, ενώ η Χρυσάνθη λέει όλη την αλήθεια στο Μάρκο. Μετανιωμένη η Αναστασία, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει τον Ματθαίο.\r\n\r\nΗ Βασιλική κάνει τον Μηνά να ζηλέψει κι επιτέλους και να την προσέξει. Η Δάφνη τσακώνεται με τον Μάρκο, όταν την πιέζει να επιστρέψει άμεσα στα Χανιά. Αντίθετα η Μελίνα, απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του Αχιλλέα και το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.\r\n\r\nΟ Μανωλιός εξαγριώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Κίκης τριγυρνάει και πάλι στα Χανιά. Ο Παύλος στηρίζει την Λουκία στην δύσκολη περιπέτεια που περνάει, ενώ στο μεταξύ ο Σήφης, βρίσκεται ένα βήμα στο να ξεσκεπάσει την συμμετοχή του Πάτροκλου στην απαγωγή της Μελίνας.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΑνδρέας Γεωργίου: «Η επιτυχία του Μπρούσκο οφείλεται στην ομάδα» (vids)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Μία γνωριμία από τα παλιά φέρνει εξελίξεις (pic)\r\nΗ επιστροφή της Αναστασίας Δρακά μετά τον σοβαρό τραυματισμό της (video)\r\nDanSing For You 5: Οι ηθοποιοί του Μπρούσκο στο 4ο live (vids)\r\nΜπρούσκο: Αχιλλέας και Αλεξάνδρα ξανά μαζί;\r\nΜπρούσκο: Επιστρέφει σύντομα η «γιαγιά Ανδριανή» (pic)\r\nΜπρούσκο – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρασκήνιο των γυρισμάτων στη Ρουμανία (pics)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη Ρουμανία!\r\nΑποκαλύψεις για Μπρούσκο και μετά Μπρούσκο-εποχή από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη της Χρυσάνθης οδηγεί τον Πάτροκλο στην αυτοκτονία!\r\nΤο Μπρούσκο θα γίνει βιβλίο; – Τι απαντά η Βάνα Δημητρίου!\r\nΜπρούσκο: Θα χωρίσουν Αχιλλέας-Μελίνα; – Η απάντηση της Βάνας Δημητρίου\r\nΜπρούσκο: Ποιο παιδί των Ματθαίων μένει παράλυτο!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY