Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σταμάτης Κραουνάκης για Έλενα Παπαρίζου: «Γέλασα μαζί της, αγνώριστη στην Eurovision»

"Δεν προβλέπω πολλά για το Μαρινάκι, υπήρξαν πολύ καλύτερα από δικό μας" επισημαίνει, επίσης, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σταμάτης Κραουνάκης για Έλενα Παπαρίζου: «Γέλασα μαζί της, αγνώριστη στην Eurovision»

Από κόσκινο πέρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, όπου εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης εξήγησε γιατί γέλασε με την επιστροφή του ελληνικού «Number one» αλλά και γιατί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την θέση που θα κατακτήσει η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» στον επερχόμενο τελικό το Σάββατο.

«Η δικιά μας λόγο τσίταμπουρλα τα ταμπούρλα. ΟΚ, εγώ το είπα και συ νιώσ’ το. Ο Θανάσης και ο Ζερός ήταν χαριτωμένοι και καλά θα τους προτιμούσα πιο μπρεχτ. Δεν αντέχω τόση πλακίτσα την ώρα που καταπίνονται δισεκατομμύρια με την Ευρώπη σε αυτό το αδιανόητο μαύρο χάλι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα, γερή. Και εδώ που τα λέμε το τραγούδι της εξακολουθεί στα χρόνια να είναι η καλύτερη ελληνική συμμετοχή».

«Μη μου μιλάτε άσχημα για τον Φωκά, του χρωστάει πολλά η Ελλάδα για το πρόσωπο της στο διαγωνισμό αυτό. Εύχομαι αύριο, Σάββατο να ευχαριστηθείτε. Δεν προβλέπω πολλά για το Μαρινάκι, υπήρξαν πολύ καλύτερα από δικό μας».

«Ας κρατήσουν οι χοροί και ας πρωταγωνιστήσει η ανθρωπιά, η τέχνη και το καλό γούστο» καταλήγει ο Σταμάτης Κραουνάκης στην ανάρτηση που έκανε στα social media, την οποία και αναπαρήγαγε το Fay’s Time στον ΣΚΑΪ.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY