Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Έλαμπαν από χαρά κατά την άφιξή τους στη δεξίωση

Έκρυψε με την ανθοδέσμη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Έλαμπαν από χαρά κατά την άφιξή τους στη δεξίωση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με τους καλεσμένους να ξεπερνούν τα 500 άτομα.




Φίλοι, συγγενείς και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έδωσαν το “παρών” στη δεξίωση που παραχώρησε το ζευγάρι μετά το μυστήριο, σε πολύ γνωστό κέντρο εκδηλώσεων της Αθήνας.

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασαν στο σημείο, πόζαραν για τους φωτογράφους και έκαναν δηλώσεις για το χαρμόσυνο γεγονός, ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών. Στο πλευρό τους, πάντα, ο κουμπάρος τους!

Όπως βλέπουμε, η νύφη έβαλε ένα δεύτερο νυφικό, με λεπτή τιράντα, δαντέλα και περλάκια πάνω σε αυτό. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα της Βαμβακούση διαφαίνεται πια πολύ καλύτερα, την οποία έκρυβε με το μπουκέτο, που της προσέφερε ο καλός της.




Οι καλεσμένοι υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 600, ενώ μεταξύ άλλων πολλά διάσημα πρόσωπα της showbiz και πρώην συμπαίκτες τους από το Survivor έδωσαν το παρόν προκειμένου να ευχηθούν και να καμαρώσουν το ευτυχισμένο ζευγάρι. Μεταξύ άλλων διασήμων η Άντζελα Γκερέκου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ειρήνη Κολιδά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Τέτα Καμπουρέλη, η Πηγή Δεβετζή, η Σάρα Εσκενάζυ ο Μάρκος Σεφερλής και πολλοί ακόμη παρευρέθηκαν στην εκκλησία.













Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY