Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Η στιγμή που η Βαμβακούση κατεβαίνει τα σκαλιά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση!

Οι δυο πρώην παίκτες του «Survivor» παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρο τον δικηγόρο και καλό τους φίλο, Αναστάσιο Ντούγκα.

Οι καλεσμένοι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση ξεπερνούν τους 500 στον αριθμό, καθώς οι δυο τους ήθελαν να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και με όσους έχουν μοιραστεί στιγμές από τη ζωή τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στον ιερό ναό λίγα λεπτά μετά τις πέντε, ενώ η άφιξη της νύφης έγινε λίγο πριν τις έξι. Η ίδια συνοδευόταν από τον κουμπάρο τους, Αναστάσιο Ντούγκα και τον θείο της.







Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο σε όλη τη διαδικασία του μυστηρίου, ιδιαίτερα όταν τους πέρασαν τα στέφανα και πιο μετά στο χορό του Ησαΐα. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε το μυστήριο, ο γαμπρός και η νύφη κατέβηκαν τα πρώτα σκαλιά, με την Δήμητρα να ακολουθεί το Γιώργο.







Αφού πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, το ζευγάρι βγήκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι καλεσμένοι περίμεναν για την καθιερωμένη στιγμή που θα πέταγαν το ρύζι ενώ μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκαν στο αυτοκίνητο του για να μεταφερθούν στον χώρο της δεξίωσης.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY