Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γάμος Αγγελόπουλου & Βαμβακούση: Η άφιξη του γαμπρού και η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης!

Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση - Με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκλονιστικό νυφικό έφτασε στην εκκλησία

Γάμος Αγγελόπουλου & Βαμβακούση: Η άφιξη του γαμπρού και η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης!

Η μεγάλη ημέρα, που ο Γιώργος Αγγελόπουλος περίμενε έφτασε, καθώς σήμερα (24/9) ο αγαπημένος σε όλους Ντάνος αναμένεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, συντροφιά αγαπημένων του ανθρώπων, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.




Τη μέρα αυτή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους όλους τους ανθρώπους που με τους οποίους έχουν συνδεθεί στη ζωή τους και έχουν μοιραστεί στιγμές. Γι’ αυτό οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500.

Πρώτος, ως είθισται άλλωστε, έφτασε ο Ντάνος έχοντας επιλέξει να φορά ένα κομψό μαύρο κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, για να περιμένει τον έρωτα της ζωής του.




Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα και Ειρήνη Λουπασάκη.

Η άφιξη της νύφης και εικόνες από το μυστήριο

Αυτό λοιπόν, που μπορούμε επίσημα και αποκλειστικά από το Youweekly να σας αποκαλύψουμε και όπως θα δείτε αν προσέξετε στα παρακάτω βίντεο είναι, πως η νύφη είναι έγκυος και μάλιστα στον 4ο μήνα. Το πρώτο του παιδάκι περιμένει λοιπόν, το ζευγάρι, καθώς δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γίνουν γονείς!




Εικόνες μέσα από την εκκλησία, την ώρα του μυστηρίου







Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY