Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Οι Πανθέοι: Η στάση της Χρυσοστόμης γεμίζει ενοχές τη Μάρμω – Τι θα δούμε την Πέμπτη

«Οι Πανθέοι» έρχονται κάθε Πέμπτη στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, στον ΣΚΑΪ.

Οι Πανθέοι: Η στάση της Χρυσοστόμης γεμίζει ενοχές τη Μάρμω – Τι θα δούμε την Πέμπτη

Οι Πανθέοι, Τι θα δούμε στο επόμενο διπλό επεισόδιο.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Ο Κίτσος φεύγει από τη Σύρο, χαρούμενος για την απόφαση που έχουν πάρει με τη Μάρμω να πουν την αλήθεια στον Ανδρέα. Φτάνοντας στην Αθήνα, πληροφορείται από τον Τέλη την άφιξη του πατέρα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα.

Ο Ανδρέας φτάνει στη Σύρο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του Μάρμω. Όμως, λίγο πριν την αναχώρησή τους για Αθήνα, κάνει μία θλιβερή διαπίστωση και η χαρά του μετατρέπεται σε ανείπωτο πόνο… Όταν οι δυο τους επιστρέφουν σπίτι τους εκπλήσσονται ευχάριστα με την υποδοχή που τους επιφυλάσσει η Χρυσοστόμη. Μάλιστα, η τελευταία ζητά συγγνώμη από τη Μάρμω για την αρνητική στάση που έδειξε στον γάμο της με τον Ανδρέα, βυθίζοντάς την σε ακόμα μεγαλύτερες ενοχές για την απιστία της.

Ο Φάνης, τελικά παρασύρεται από την Πέλλα και πλέον αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι, ο Στάθης βρίσκει ευκαιρία να εισχωρήσει ακόμη περισσότερο στη ΦΙ.ΠΑΝ. Από την πλευρά της, η Πέλλα, αφού εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, ζητά από τον Μαρμάρη να της το ανταποδώσει, βρίσκοντας τρόπο να επιστρέψει η Ματούλα από την εξορία.

Η Μιρέλλα πιέζει τον Ισίδωρο να δώσει την εποπτεία της ένατης στοάς στα μεταλλεία στον Στέφανο που υπόσχεται να ολοκληρώσει τη διάνοιξή της πιο γρήγορα από τον Χρυσίνα. Ο Γαλάτης εκφράζει τον έρωτά του στη Δέσποινα και την κατηγορεί για το τέλος της σχέσης τους. Εκείνη, χωρίς να ενδώσει, του ζητά να μην αποκαλύψει το μυστικό τους στον Κίτσο. Τέλος, το σχέδιο του Μαρμάρη για την επίθεση στις αποθήκες προχωράει κανονικά και ο μικρός Σπύρος αναγκάζεται να συμμετάσχει, χωρίς η Νίνα να γνωρίζει το παραμικρό.




Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σενάριο: Γιάννα Κανελλοπούλου
Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου
Σύμβουλος Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλας
Ενδυματολόγος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY