Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης παντρεύεται ξανά: «Από εδώ η…»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης παντρεύεται ξανά: «Από εδώ η…»

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην Γη της ελιάς, μιας και ο Δημοσθένης, ο οποίος δεν αντέχει άλλο μακριά από την Ασπασία, παίζει το τελευταίο του χαρτί και ανακοινώνει τον γάμο του.

Συγκεκριμένα, η Ασπασία καταφέρνει να εισπράξει τα νόμιμα από την περιουσία του Δημοσθένη και πλέον δεν έχει την οικονομική εξάρτηση που είχε από αυτόν. Ωστόσο, εκείνος θέλει να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση: «Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα; Θα παίξω το τελευταίο μου χαρτί και πού ξέρεις, μπορεί να κερδίσω», μονολογεί, όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ, για αυτό και μετά το σχέδιό του με την Ξένια, τώρα καταστρώνει ένα άλλο και ρισκάρει ή να τη χάσει για πάντα ή να την κάνει να γυρίσει κοντά του.

Έτσι λοιπόν, ο Δημοσθένης βρίσκει μια ωραία ψηλή ξανθιά κοπέλα και συμφωνεί μαζί της, να παραστήσει τη σύντροφό του. Λίγο αργότερα την παρουσιάζει στην Ειρήνη: «Από εδώ η Ελένη. Η Ελένη είναι δικηγόρος από την Καλαμάτα και είναι η μέλλουσα σύζυγός μου», της λέει και η Ειρήνη τρελαίνεται με όλα αυτά που ακούει. «Αυτό ήταν. Αντε γεια που θα μου φέρεις και καινούρια μαμά. Μετά το μούλικο, μας παρουσιάζεις και γυναίκα. Καλά, εσύ δεν έλεγες ότι μόνο τη μάνα μου θέλεις και καμία άλλη;».

Ο Δημοσθένης χαίρεται που η Ειρήνη το έχαψε για αυτό και συνεχίζει το σχέδιό του, που σκοπό φυσικά έχει να κάνει την Ασπασία να ζηλέψει και να φοβηθεί ότι θα τον χάσει για πάντα. «Κι έτσι είναι. Τη μάνα σου ήθελα και θέλω, αλλά δεν γίνεται, το βλέπεις κι εσύ. Τόσες προσπάθειες έχω κάνει και δεν γυρίζει. Ειρήνη, τέλος. Δεν μπορώ άλλο να ζω μόνος μου σαν τον μαγκούφη. Χρειάζομαι μια γυναίκα στη ζωή μου και σ’ αυτό το σπίτι. Δεν θα γεράσω μόνος μου», εξηγεί στην Ειρήνη, ελπίζοντας πως θα πάει να τα πει όλα στην Ασπασία.

Φυσικά, η Ειρήνη πράγματι πηγαίνει στην Ασπασία και της λέει τα πάντα, ωστόσο δεν πτοείται, μιας και της λέει χαρακτηριστικά: «Δεν με ενδιαφέρει, Ειρήνη. Ας κάνει ό,τι θέλει. Ας παντρευτεί, ας κάνει κι άλλα παιδιά. Μακριά από μένα να μείνει μόνο».

Ο Δημοσθένης παθαίνει σοκ με την αντίδραση της Ασπασίας όσον αφορά τον υποτιθέμενο γάμο του, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, για αυτό και αποφασίζει να συνεχίσει όσο περισσότερο το νέο του αυτό σχέδιο, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY