Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πιάνει στα πράσα Δημοσθένη – Μαργαρίτα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πιάνει στα πράσα Δημοσθένη – Μαργαρίτα

Η Αμαλία πιάνει τον Δημοσθένη και την Μαργαρίτα σε ένα περίεργο τετ α τετ όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας ακούγοντας την Μαργαρίτα να του λέει ότι η Ειρήνη έχει σχέση με τον Παρασκευά, βλέπει την Αμαλία να πλησιάζει και φοβάται μήπως τους άκουσε.

«Κόλπος μου ‘χει έρθει! Πόσο καιρό τραβιέται με τον Παρασκευά; Ποιος άλλος γνωρίζει για αυτό το νταραβέρι;», την ρωτά κι εκείνη άθελα της του λέει ότι το γνωρίζει και η Ασπασία, με αποτέλεσμα να τον φουντώσει με τα ψέματα που του έλεγαν.

Έπειτα, ο Δημοσθένης ζητά από τον Βαγιάκο να συναντηθούν και του δίνει εντολή να γίνει σκιά της κόρης του ενώ την ίδια στιγμή η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και είναι γεμάτη ερωτηματικά για την συνάντηση που είχε με τον Δημοσθένη και την Μαργαρίτα, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς.

«Μιλούσαν κάπως συνωμοτικά.. Κι όταν τους πλησίασα, ήταν αμήχανοι! Σαν να έκοψαν απότομα τη κουβέντα…. Αυτός δεν είχε βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος τότε μαζί σου;

Δεν ξέρω, εικασίες κάνω.. μήπως πιάνει φιλικές σχέσεις από τώρα για τις επόμενες εκλογές…», λέει στον Ισίδωρο. «Αν δεν είναι δημόσιες σχέσεις… λέω μήπως η συνάντησή τους ήταν ερωτικής φύσεως;», αναρωτιέται κι εκείνος ξεκαρδίζεται.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY