Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ανακαλύπτουν το κρυφό παρελθόν του Στάθη

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Ανακαλύπτουν το κρυφό παρελθόν του Στάθη

Ο Στάθης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αποκαλύπτει στην Αριάδνη και τη Βασιλική κάτι από το παρελθόν του που τις αφήνει άφωνες.

Οι πληγές του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια

Η Βασιλική και η Αριάδνη πλέον δένονται μεταξύ τους και περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τόσο τον Στάθη όσο και την Ιουλία.

Μάλιστα οι δυο αδερφές όσο περισσότερο είναι μαζί ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά, ενώ η μία ανοίγει την καρδιά της στην άλλη αποκαλύπτοντας πράγματα για την μέχρι τώρα ζωή τους.

Τα δυο κορίτσια αποφασίζουν να κάνουν μια έκπληξη στον πατέρα τους με αφορμή τα γενέθλια του και κανονίζουν μια γιορτή στο σπίτι του.

Όμως η αντίδραση του στην έκπληξη αυτή τις κάνει αν νιώσουν αμήχανες, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό My TV, ανακαλύπτουν ότι ο Στάθης έχει ένα παιδικό τραύμα που κουβαλάει ακόμα και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να χαρεί τη μέρα των γενεθλίων του.

Η Βασιλική και η Αριάδνη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», σοκάρονται από όσα μαθαίνουν και δίνουν στον Στάθη με όλη τους την καρδιά τη αγάπη και την φροντίδα που του λείπει, καθώς συνειδητοποιούν ότι πίσω από τον δυναμικό άντρα κρύβεται μια πληγωμένη ψυχή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY