Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Αμαλία ξεμαλλιάζονται στο ελαιοτριβείο

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα και Αμαλία ξεμαλλιάζονται στο ελαιοτριβείο

Κόντρα θα ξεσπάσει μεταξύ της Αμαλίας και της Μαργαρίτας στη Γη της Ελιάς και θα δούμε τις δύο γυναίκες να βγαίνουν εκτός ορίων μέσα στο ελαιοτριβείο.

Η Αμαλία είχε ζητήσει από τον Ισίδωρο να αναλάβει την θέση της Μαργαρίτας στο ελαιοτριβείο κι εκείνος της είχε απαντήσει ότι πρέπει πρώτα να φτιάξει τις διαπροσωπικές της σχέσεις.

Η Μαργαρίτα, θα δούμε όμως ότι δεν θέλει την Αμαλία ως βοηθό της στην εταιρεία. Άλλωστε έχουν κακό παρελθόν, αφού η Αμαλία με άσχημο ύφος, έχει μαλώσει με όλους. Η Μαργαρίτα λοιπόν δεν επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί της.

Αυτό θα εξοργίσει την Αμαλία και οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, θα έρθουν σε μεγάλη ρήξη και θα πιαστούν στα χέρια μέσα στο ελαιοτριβείο. Η Αμαλία μάλιστα, θα βγάλει όλη της την κακία και θα απειλήσει την Μαργαρίτα, υπονοώντας ότι αυτή είναι η γυναίκα του αφεντικού και η Μαργαρίτα, μία γεωπόνος.

Η Μαργαρίτα βέβαια δεν πτοείται, ούτε ακούει τις απειλές της Αμαλίας, αφού ξέρει ότι ο χαρακτήρας είναι άσχημος και της αρέσει μόνο να επιβάλλεται.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY