Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα φεύγουν από την Μάνη

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα φεύγουν από την Μάνη

Από την Μάνη θα φύγουν για μερικές μέρες Μάνος και Μαρίνα, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Αρχικά, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του πρώτου έχει θορυβήσει την οικογένεια και ο Ισίδωρος, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, τον προειδοποιεί να συνετιστεί, όμως ο Μάνος συνεχίζει να έχει απότομα και άγρια ξεσπάσματα.

Η Μαρίνα τρομοκρατείται πολύ, ειδικά όταν ο άντρας της εξαιτίας της εξάρτησής του, παθαίνει νευρικό κλονισμό. Σοκαρισμένος και ο ίδιος από αυτό που του συμβαίνει αποφασίζει να ηρεμήσει και να πάρει αποστάσεις.

Έτσι, ο Μάνος ζητά από την Μαρίνα να φύγουν για μερικές μέρες μακριά από τη Μάνη και έτσι το ζευγάρι πηγαίνει στην Κύπρο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Όλα κυλούν όμορφα και καταφέρουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν όμορφες στιγμές, όμως κατά την διάρκεια των διακοπών τους, η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μάνος παίρνει ναρκωτικά.

Γίνεται αμέσως έξαλλη και του ζητάει εξηγήσεις κι εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια. Η αντίδραση της Μαρίνας όμως είναι πολύ διαφορετική από ότι περίμενε εκείνος, μιας και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του και να τον σώσει από τα ναρκωτικά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY