Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η δολοφονία της Αλκμήνης σοκάρει τη Μάνη

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η δολοφονία της Αλκμήνης σοκάρει τη Μάνη

Δραματικές θα είναι οι στιγμές που θα ζήσει η κοινωνία της Μάνης στη Γη της Ελιάς, με την Αλκμήνη να πέφτει νεκρή από τα χέρια της Αντωνίας.

Η ζήλεια και ο φθόνος της Αντωνίας για την σχέση της Αλκμήνης με τον Ορέστη, θα την οδηγήσει στο να βάψει τα χέρια της με αίμα. Ένα έγκλημα πάθους θα λάβει χώρα, ταράζοντας για ακόμη μια φορά τη Μάνη.

Η Αντωνία πληροφορείται ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξαλλη. Το μεταφέρει στην Αλκμήνη, αλλά εκείνη αδιαφορεί, αφού επιθυμεί να ζήσει με τον Ορέστη και να παντρευτούν. Η Αντωνία όμως ελπίζει σε μία επανένωση με την Αλκμήνη.

Η αποκάλυψη όμως ότι η Αλκμήνη θα παντρευτεί τον Ορέστη, κάνει την Αντωνία έξαλλη και φτάνει σύμφωνα με το Τηλέραμα, σε μία ακραία πράξη. Με μίσος και μανία η Αντωνία δολοφονεί την Αλκμήνη, τη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας αναστατώνουν τους κατοίκους της Μάνης, ενώ ο Ορέστης νιώθει συντετριμμένος που δεν μπόρεσε να προφυλάξει την Αλκμήνη. Αυτό θα τον οδηγήσει στην απόφαση να φύγει οριστικά από τη Μάνη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY