Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύφθηκε ο αρχιμαφιόζος της Μάνης; (Βίντεο)

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που βρίσκεται πάνω από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος λύνει και δένει στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύφθηκε ο αρχιμαφιόζος της Μάνης; (Βίντεο)

«Υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πίσω από όλους αυτούς, που ο Κωνσταντίνος τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του. Ακόμα δεν τον έχουμε δει να εμφανίζεται. Μπορεί να έρχεται από το εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω».

Με αυτά τα λόγια ο Μάξιμος Μουμούρης είχε απαντήσει σε ερώτηση που δέχθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα», αν είναι εκείνος η κορυφή της πυραμίδας όσον αφορά των εγκληματικών πράξεων στη Μάνη.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν διάφορες φήμες και εκτιμήσεις για τον άνθρωπο που κρύβεται και είναι πάνω από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος λύνει και δένει στη Μάνη, έχοντας αρχηγικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση της περιοχής.

Κάποιοι έλεγαν πως είναι ο Γιώργης, ο αστυνόμος της σειράς, άλλοι «ανέστησαν» τον αδικοχαμένο γιο του Ιάκωβου, Σταύρο, και άλλοι «κατηγορούσαν» διάφορα άλλα πρόσωπα στη σειρά.

Η αποκάλυψη φαίνεται πως ήρθε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όπου ο άντρας της Μαργαρίτας δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα. «Δεν σου είπα να μην με παίρνεις σε αυτό το τηλέφωνο; Ποιο είναι το επείγον; Είσαι σίγουρος ότι το κάλυψες; Πρόσεξε γιατί αν γίνει κανένα λάθος θα την πληρώσεις και εσύ. Θα σε πάρω μαζί μου. Δεν θα σου πω πού είμαι. Από εδώ και πέρα θα επικοινωνώ εγώ μαζί σου», ήταν τα λόγια του Θεοδόση.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος είχε οργανώσει με τη βοήθεια του Δημήτρη μία ληστεία χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σπίτι του Ιάκωβου, ο οποίος βέβαια αντιλήφθηκε τους ληστές και πρόλαβε να αντιδράσει.

Τώρα ο Θεοδόσης επέστρεψε, λέγοντας στην Μαργαρίτα πως ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε, αλλά μάλλον εκείνος κρύβεται πίσω απ’ όλα στη «Γη της Ελιάς»!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY