Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του β’ κύκλου

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.

Η Γη της Ελιάς: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του β’ κύκλου

Σε λίγες ημέρες το νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει πρεμιέρα με τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τις σειρές μυθοπλασίας να παίρνουν τη θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Η “Γη της Ελιάς” που καθήλωσε τους τηλεθεατές την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά παίρνοντας το εισιτήριο για δεύτερη σεζόν ετοιμάζεται να επιστρέψει γεμάτη ανατροπές και εξελίξεις.

Σύμφωνα με το επίσημο trailer του ΜΕGA η “Γη της Ελιάς” έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η συνέχεια της ιστορίας…

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία μετά από έναν καβγά φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Ακολουθήστε τη σελίδα «Η γη της ελιάς FanPage»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY